Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cum scoate Guvernul tara din criza? Cu o vacanta de 1 mai, cadou pentru bugetari!

 

Guvernul a discutat în şedinţa de miercuri posibilitatea ca bugetarii să nu lucreze pe 30 aprilie, pentru a se prelungi astfel minivacanţa de 1 Mai, o decizie urmând să fie luată săptămâna viitoare, a declarat agenţiei MEDIAFAX Bogdan Oprea, purtatorul de cuvând al MDRT.

"Guvernul a discutat în şedinţa de azi posibilitatea ca ziua de 30 aprilie să fie liberă pentru bugetari, urmând să fie recuperată ulterior. A fost o discuţie de principiu, o decizie urmând să fie luată în şedinţa Executivului de săptămâna viitoare", a spus Oprea.

Bugetarii sunt liberi marţi, 1 mai, şi dacă nu ar lucra nici luni, 30 aprilie, ar avea patru zile libere consecutive.

"MDRT susţine această iniţiativă, pentru că ar duce la creşterea circulaţiei turistice de 1 mai şi la un număr mai mare de zile petrecute de turişti în staţiuni", a adăugat Oprea.

Potrivit estimărilor Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), peste 25.000 de turişti români vor merge pe litoral în minivacanţa de 1 Mai, număr apropiat de cel înregistrat anul trecut.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 209

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

bughetar, ce plm

Acum 11 ani

bai dobrE, esti tendentios si ma pupi in dos! iata, in vacanta aia de 1 Mai imi fac timp si vin sa **** *** ****.
Raspunde

siby

Acum 11 ani

E interesant cum se duc in vacanta oamenii daca au salarii mai mici si zile mai putine lucrate? Dupa razboi nemtii lucrau si in Romania cate 10 ore/zi din care pentru 8 ore erau platiti iar banii primiti pentru celelalte 2 ore mergeau in visteria statului pentru refacerea tarii. La noi se munceste aprox. 2 ore/zi si suntem platiti pentru 10 ore, de aceea suntem unde suntem. propun sa se aprobe lunar cate 2 saptamani libere mai ales la bugetari ca sunt tare stresati de munca si conditiile grele! Sa auzim de mai multe...libere!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus