Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
0°C

Delirious la Cinemateca TIFF

Cinemateca TIFF continuă joi, 26 aprilie, de la 20:00, la Teatrul Gong din Sibiu, cu o comedie fermecătoare : Delirious - Faimă şi bani, regia Tom DiCillo, cu Steve Buscemi şi Michael Pitt în rolurile principale. Les Galantine (Steve Buscemi) este un fotograf mărunt care are o gură mare şi vise pe măsură, dar care nu poate pătrunde la petrecerile potrivite pentru a obţine acea fotografie exclusivă. Îl întâlneşte pe Toby (Michael Pitt), un tânăr de pe stradă atras de strălucirea New York-ului, şi îl “angajează” ca şi asistent. Les nu îi oferă lui Toby decât casă şi masă; între cei doi există o simpatie reciprocă şi devin prieteni. Deşi Toby gustă strălucirea şi senzaţiile stilului de viaţă al lui Les, are propriile vise: să devină actor. Norocul intervine în momentul în care Toby o întâlneşte din întâmplare pe K’Harma Leeds (Alison Lohman), o frumoasă divă pop. Pe măsură ce povestea lor de dragoste înfloreşte, Toby se găseşte prins între şansa de a-şi urma visul şi îndeplinirea obligaţiilor faţă de Les. Acest conflict se adânceşte în momentul în care Toby îl părăseşte pe Les şi obţine un rol într-un reality show, şi datorită faptului că se culcă cu Dana, directorul de casting al show-ului (Gina Gershon). În timp ce soarta se arată din ce în ce mai generoasă cu Toby, Les încearcă să obţină şi el ceva, având în acelaşi timp un amar resentiment faţă de fostul său protejat … Biletul de intrare la proiecţii este de 5 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus