Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Incendiu puternic azi-noapte, la o fabrica de vopsele din Sura

Noaptea trecută, în jurul orei 23:00, echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu, izbucnit la o fabrică de vopseluri situată pe strada Gării, în localitatea Şura Mică.

Echipajele de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sibiu au intervenit  la faţa locului cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. În urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

“Flăcările au distrus depozitul de oxizi pe o suprafaţă de aproximativ  120 mp. Incendiul a fost stins în jurul orei 01:15. Cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului este un scurtcircuit electric”, au anunţat pompierii sibieni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Gramatica

Acum 11 ani

vopseluri !?! Unde au disparut vopselele?
Raspunde

DEX

Acum 11 ani

VOPSEÁ, vopsele, s. f. 1. Materie colorată obținută prin suspensia unui pigment într-un lichid, folosită la colorarea diferitelor obiecte; boia, farbă. ♦ Spec. Culoare folosită în pictură. 2. (Înv.) Culoare (a unui obiect); nuanță. [Var.: (pop.) văpseá, văpseálă s. f.] – Vopsi + suf. -eală.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus