Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
15°C

Universtudent se "transforma"!

În peroada 14 – 20 mai Universtudent International Fringe Festival încheie un capitol printr-o ediţie-pilot a festivalului care se va desfăşura în 2013. Universtudent se transformă în Sibiu Internaţional Fringe Festival, un festival cu alte reguli, un festival care va pune accent şi pe latura de tineret, nu numai pe studenţi, un festival după modelul Fringe de la Edinburgh sau Avignon.

“Universtudent a cunoscut de-a lungul celor şase ediţii diferite transformări şi schimbări unele normale, altele mai puţin normale, însă cu siguranţă toate acestea s-au întâmplat din dorinţa de a crea o platformă de dezvoltare atât personală cât şi profesională pentru tinerii studenţi. Am coordonat acest festival încă de pe vremea când eram proaspăt student al ULBS. Eu am simţit cel mai bine toate schimbările. Unii au înţeles aceste schimbări şi au ajutat la dezvoltarea acestei sărbători numită Universtudent, alţii nu le-au înţeles şi nu au contenit în a pune beţe în roate adică după principiul pur românesc: “dacă nu-i poţi ajuta, încurcă-i”. Nu am făcut şi cu siguranţă nu vom face rabat nici de acum înainte de la principiile ce ne animă în societate”, a spus Cătălin Grigoraş, director al Sibiu International Fringe Festival.

Ediţia-pilot din acest an va aduce în fiecare zi a festivalului câte o “mostră de spectacol”, iar un eveniment important în cadrul festivalului va fi concertul trupei “Fără Zahăr”. La evenimentele preţul biletelor variază între 5 lei si 12 lei.

Vizualizari: 314

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus