Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Muscate pe strazile Sibiului, in 6.500 de ghivece

Bulevardul Vasile Milea și strada Alba Iulia sunt primele artere importante din Sibiu pe care au fost montate ghivece cu mușcate. Reprezentanții administrației locale spun că astfel de ghivece urmează să fie amplasate pe toate străzile importante din oraș, ajungând la un număr total de 6.500 de astfel de ghivece.
”În următoarele săptămâni se vor planta aproximativ 60.000 de plante anuale care le vor înlocui pe cele bienale. Plantarea acestora s-a finalizat deja în zona magazinului Dumbrava, în Parcul Tineretului şi în sensurile giratorii din oraş”, anunță Primăria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

ALEX

Acum 11 ani

Interesant ca in centrul vechi nu se pun flori
Raspunde

ion

Acum 11 ani

Sau pe Bilea.Cred ca se pun dar nu apar in media.E subtil sasul ,oare de ce ne intoxica cu realizarile lui atit de mult?
Raspunde

alex

Acum 11 ani

da centru sibiului arata rau fara flori ar trebui sa puna foarte multe flori in centru.....
Raspunde

yi

Acum 11 ani

frumos.....daer sa fie udate nu dupa 2 luni sa fie uscate...asa se mai pot scoate nuste bani
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus