Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Seminar de tango argentinian la Sibiu

Dansatorii Ioana Lascu si Horia Calin Pop vin la Sibiu pentru a promova tangoului argentinian şi vor susţine un seminar intensiv de tango pentru cei care iubesc acest dans. În cadrul seminarului, care va fi gratuit, dansatorii vor prezenta elemente atât pentru cei care vor să facă primii paşi în tango, cât şi pentru cei care vor să se perfecţioneze.

„Ioana şi Horia au organizat prima ediţie „StartUP Tango Weekend” la Cluj, la care au participat peste 40 de persoane. Dansează şi se pregătesc împreună de aproape trei ani, au studiat şi studiază în continuare cu cei mai în vogă profesori de tango din ţara şi străinătate. Iar noi, sibienii ne bucurăm şi suntem onoraţi că au ales să suţină acest curs la noi”, spune Sorin Negrea, coordonatorul grupului Tango Sibiu.

Seminarul va avea loc vineri, 18 mai, de la ora 20:00, în sala "Micul Buenos Aires" din Sibiu, str. Filarmonicii 21.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus