Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
14°C

Cinemateca Astra Film: "Va sarut cu drag"

Cinemateca ASTRA FILM 2012 deschide un nou drum către cunoaşterea lumii şi a oamenilor de pe întreg globul, prin prezentarea celor mai interesante filme documentare din ultimele două decenii, filme de non-ficţiune care au câştigat premii la festivaluri internaţionale celebre, filme selecţionate şi premiate la ASTRA FILM - festivalul care a cucerit aprecierea şi admiraţia iubitorilor de cinema din toată lumea.
Filmele din program sunt selectionate din arhiva ASTRA FILM, care cuprinde peste 4.000 de titluri.

Filmul de joi, 31 mai 2012
With Much Love and Kisses / Va sărut cu drag
Anastasia Cherkassova | Rusia | 2006 | 61'


Nordul Rusiei. Insulele Solovetskii din Marea Albă. O mănăstire veche, transformată într-un lagăr de concentrare. Aici, în anii 30, filozofi, savanţi, ingineri şi scriitori celebri şi-au petrecut ultimii ani din viaţă. La sfârşitul lui octombrie şi începutul lui noiembrie 1937, peste o mie de prizonieri au fost luaţi din insulele Solovetskii, duşi pe continent şi executaţi. Dar scrisorile lor pentru cei dragi s-au păstrat ca prin minune. După şaptezeci de ani, copiii şi nepoţii victimelor vin la fostul lagăr pentru a aduce un omagiu părinţilor şi bunicilor dispăruţi.

Sala Studio, Piaţa Huet nr.12, Sibiu/ joi, ora 18.00

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus