Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
-2°C

Ca in filmele cu soferi: un barbat aflat sub masina proprie, accidentat de o alta care a pornit singura

Ieri, în jurul orei 15.30, într-o zonă agricolă din localitatea Vurpăr, s-a produs un accident rutier cu totul ieșit din comun.

Potrivit IPJ Sibiu, G. Ioan, de 63 de ani, localnic din Vurpăr, a oprit autoturismul pe o păşune, lângă propria stână de oi. Până aici, nimic anormal. Însă, la părăsirea autoturismului, conducătorul auto nu a asigurat mașina prin acţionarea frânei de siguranţă şi introducerea în viteză a acesteia. Mașina se pune singură în mişcare şi îl surprinde pe M. Ilie, în vârstă de 40 de ani, tot din Vurpăr, adormit sub maşină. Cel de-al doilea bărbat se adăpostea de soare.

În urma accidentului, M. Ilie a suferit o vătămare corporală și a fost transportat la spitalul Clinic Judeţean Sibiu. După investigațiile medicilor, bărbatul a fost externat și se afla în afara oricărui pericol. „A fost externat, nu a fost atât de grav”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus