Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ziarul Financiar: Ghise a cumparat de la BCR cladirea cu magazinul Zara. "Nu e nimic adevarat!"

Omul de afaceri Dumitru Ghişe, care deţine în Sibiu şi Cluj două hoteluri afiliate lanţului Golden Tulip, a cumpărat de la o subsidiară a grupului BCR, pentru un preţ cuprins între 2 şi 2,5 milioane de euro, clădirea magazinului Zara din Sibiu, scrie astăzi Ziarul Financiar în ediția electronică. Omul de afaceri neagă însă această informație. ”Cine scrie, Ziarul Financiar? Nu e domnule nimic adevărat. Dacă ăștia mă fac boier, e bine, să mă facă, dar eu vă spun că nu am cumpărat nimic”, a declarat Dumitru Ghișe pentru Turnul Sfatului. 

Ziarul FInanciar scrie că BCR deţinea de mai mulţi ani în portofoliu clădirea istorică cu o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi din centrul Sibiului pe care în toamna anului trecut a închiriat-o integral către spaniolii de la Zara, iar în primăvara acestui an a găsit client să o cumpere. "Activul a devenit disponibil ca urmare a optimizării spaţiilor ocupate de bancă - unitatea BCR fiind relocată cu mai mult timp în urmă - şi a fost lichidizat prin vânzare către un investitor la un preţ negociat între părţi", au precizat reprezentanţii BCR, citați de zf.ro. 
Dumitru Ghise era cotat în anul 2012, în topul 300 Capital cu o avere estimata la 24 de mili­oa­ne de euro. Ghise avea în 2010 un rulaj de zece milioane de euro in plus fata de rezultatul consemnat cu un an mai devreme. Afacerea lui de baza, Ana Oil, a raportat o cifra de afaceri de 44,7 milioane de euro in 2010 si un profit net de numai 185.000 de euro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

x

Acum 11 ani

si daca ar fi cumparat ghise, ce? fff.bine...acum 5 ani nimeni nu si imagina ca acea banca sa se mute vreodata...ce 5 ani? 2...
Raspunde

Mantzok

Acum 11 ani

ghise nu-i asta de incerca sa se spanzure acum cativa ani?
Raspunde

qYMMbXqglmOlCO

Acum 11 ani

Pleasing you shuold think of something like that
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus