Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Dr. Dan Sabau, premiat la Salonul Cercetarii, Inventicii si Transferului Tehnologic INVENTICA 2012

În perioada 13-15 iunie, la Iaşi, a avut loc cea de-a XVI-a ediţie a Salonului Cercetării, Inventicii şi Transferului Tehnologic INVENTICA 2012, în cadrul căreia medicul sibian Dan Sabău a fost premiat.

Dan Sabău, medic şef la Secţia Clinică Chirurgie II, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, a participat la competiţie cu invenţia sub formă de prototip "Dispozitiv pentru aspiraţia chistului hidatic hepatic sau a celui de ovar”.

Invenţia s-a bucurat de aprecierea juriul şi a fost distinsă cu medalia de aur şi cu diplomă de recunoaştere a înaltei contribuţii ştiinţifice aduse în cadrul evenimentului.

„Acest premiu mă onorează şi reprezintă o încununare a eforturilor sistematice pe care le-am făcut pentru dezvoltarea unor astfel de aparate. Mai mult, este un mare câştig de imagine pentru Sibiu şi pentru medicina din acest oraş, întrucât demonstrează că există preocupare pentru dezvoltarea tehnicilor medicale, în folosul pacienţilor”, a declarat dr. Dan Sabău.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

Ion

Acum 11 ani

Felicitari. Avem medici buni si-n Sibiu.
Raspunde

Cunoscator

Acum 11 ani

Un om extraordinar... un exemplu in viata medicala sibiana. Felicitari!
Raspunde

Paul Spirescu

Acum 11 ani

Mă bucur peste măsură de realizările doctorului Dan Sabău. Nu ştiu ce caută în PDL, partid fără caracter şi fără oameni de talia domniei sale.
Raspunde

Paul Spirescu

Acum 11 ani

P. S. M-am născut şi eu în oraşul natal al domniei sale.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus