Vineri,
03.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Dorin Zotinca este noul antrenor al Vointei

Dorin Zotincă, fost jucător al Interului, este noul antrenor principal al echipei CSU Voinţa.

Zotincă va fi secondat de un alt fost fotbalist sibian, Ovidiu Tîlvan. Staff-ul tehnic fiind completat de Jan Gavrilă şi Adrian Fuşle-Ţană. Noua conducere tehnică va fi prezentată oficial luni, într-o conferinţă de presă, anunță oficialii clubului sibian.  „Am luat decizia de a-l numi antrenor principal pe Dorin Zotincă. Ne-am înţeles, dar contractul îl vom semna abia săptămâna viitoare. În ceea ce-l priveşte pe Alexandru Pelici, antrenor care mai este sub contract cu clubul nostru până în vara anului viitor, îl aşteptăm la Sibiu după nuntă, pentru a rezilia înţelegerea. Îi mulţumim pe această cale pentru tot ce a făcut pentru echipa noastră, dar a venit vremea ca drumurile noastre să se despartă. Îi urăm multă baftă pe viitor şi >. Zotincă va fi ajutat în pregătirea echipei de Ovidiu Tîlvan, Jan Gavrilă şi Adrian Fuşle-Ţană. Cred că această variantă, cu antrenori localnici, este cea mai potrivită pentru echipa noastră, în situaţia de acum", a declarat preşedintele clubului sibian, Ioan Hămbăşan.

Zotincă: Ne-am înțeles, urmează să semnăm contractul!

Noul tehnician al Voinței spune că este conștient de faptul că va avea mult de muncă, dar acest lucru nu îl sperie. „În principal, ne-am înţeles. Urmează să semnăm contractul, săptămâna viitoare. Reunirea echipei este programată pentru luni. În primele două zile vom efectua vizita medicală. Plecăm pe un drum nou, care, cu siguranţă, nu va fi deloc uşor, dar nu ne speriem. Încercăm să facem o echipă frumoasă pentru acest oraş. Este mult de muncă, dar ne vom strădui să facem lucruri frumoase la Sibiu", a declarat, Dorin Zotincă.

Dorin Zotincă s-a născut pe data de 13 aprilie 1971, la Braşov. De-a lungul carierei de antrenor a mai activat la Ceahlăul Piatra Neamţ, Universitatea Cluj şi FC Vaslui.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Chinezu

Acum 10 ani

Pacat ca ati retrogradat...hai Gazuuuu!!!
Raspunde

Japonezu

Acum 10 ani

asa este,dar la sb.nu se vinde gazzz!?
Raspunde

eu

Acum 10 ani

Felicitari noului antrenor,era cazul sa revina si antrenorii sibieni la vatra !!!!
Raspunde

mau

Acum 10 ani

Unde a mai antrenat ca principal?
Raspunde

david

Acum 10 ani

Feicitari.Hai VOINTA!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus