Sâmbătă,
20.07.2024
Heavy Intensity Rain
Acum
19°C

Biblii vechi de sute de ani la Casa Teutsch

Sibienii sunt aşteptaţi la o expoziţie deosebită, unde vor putea admira biblii vechi de sute de ani. Expoziţia „Biblia- Ancora credinţei” aduce în faţa publicului biblii din cinci secole şi „275 de ani de istorie a landlerilor în Ardeal”.

„Exponatele sunt biblii vechi din Arhiva Centrală a Bisericii Evanghelice C.A. cât şi biblii contemporane. Ca o mărturie a statorniciei în credinţă este prezentată soarta landlerilor care au emigrat în Ardeal pentru a-şi păstra religia ancorată în Biblie”, spune Gerhild Rudolf, reprezentantul Casei Teutsch.

Vernisajul va avea loc marţi, 10 iulie, în sala multimedia a Casei Teutsch din Sibiu, în prezenţa episcop Reinhart Guib. Expoziţia este organizată de Casa Teutsch în cooperare cu Academia Evanghelică Transilvania şi Asociaţia Kaerntner Landlerhilfe, în perioada 10 iulie-28 septembrie 2012. Intrare este liberă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

sibianca

Acum 12 ani

unde este casa teutsch?
Raspunde

sibian

Acum 12 ani

daca erai sibianca asa cum scri stiai unde este casa teutsch.
Raspunde

sibianca

Acum 12 ani

vai de***meu de olteanca saraca venita la oras:))) esti mai mult decat penal sibian. in alta ordine de idei.....draga dorina nitu, aceasta casa teutsch este centrul cultural teutsch. bagi lumea in ceata cu denumirile scoase de tine. acolo se mai afla si caminul de la teologie, muzeul bisericii evanghelice, bookcafe etc.....mai exact fosta casa de cultura a studentilor
Raspunde

sibianca

Acum 12 ani

2. sibian (IP 109.166.135.242) IP address: 109.166.135.242 Country: Romania Region: Bucuresti City: Bucharest Latitude: 44.4333 Longitude: 26.1 Your browser: Konqueror/Safari Your os: Microsoft Windows XP pe cine faci tu nesibian mah imputitule? vai tuti aia a matii de rrom !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus