Luni,
27.09.2021
Ceata
Acum
10°C

ACTUALIZARE S-a spanzurat de creanga unui copac, pe malul Lacului Binder

ora 13.35: Bărbatul găsit mort pe malul Lacului Binder avea 54 de ani, era din Dolj și lucra într-una dintre piețele din Sibiu. Bărbatul a decis să își pună capăt zilelor și a încercat să se spânzure de creanga unui copac. Creanga copacului s-a rupt, iar corpul acestuia a ajuns să fie prins între vegetația din zonă și pomi. „Bărbatul s-a spânzurat de creanga unui copac. Aceasta a cedat. Nu sunt suspiciuni de omor în acest caz. A fost găsit și un bilet de adio, în care îi cerea iertare mamei sale pentru gestul făcut”, a declarat Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit mort ]n dimineața acestei zile în Lacul Binder din cartierul Țiglari. Pompierii au intervenit cu o autospecială pentru scoaterea cadavrului din apă.

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu a fost solicitat de c[tre IPJ Sibiu pentru a-i ajuta pe polițiștii sibieni să scoată corpul bărbatului din apă. Potrivit ISU Sibiu, corpul neînsuflețit era prins între pomii de pe marginea lacului. „Noi am fost solicitați pentru extragerea cadavrului, întrucât polițiștii nu puteau să ajungă la acesta, dat fiind faptul că era prins între vegetația și pomii de pe marginea lacului”, a declarat Silviu Albișor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Din primele informații, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă.

Comentarii

4 comentarii

Georg

Acum 9 ani

Mi se pare ciudat finalul..dupa ce e gasit mort, cu bilet de adio, Copy-Paste [...]Din primele informații, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă.[...] Si din ultimele informatii? Rezulta ca S-A SINUCIS, nu a incercat...
Raspunde

sibianca

Acum 9 ani

acuma se mai si omoara oltenii dreaq aici? draq ne a pus sa ne unim cu tara asta imputita in 1918 ! multi regretam !
Raspunde

sibianul

Acum 9 ani

oare exista autospeciale pentru scoaterea cadavrelor din apa?
Raspunde

@sibianca

Acum 9 ani

In mod singur esti o carpa de spalat pe jos. Boarfo, CINE UITA NU MERITA ! ***ro.wikipedia.org/wiki/Masacrul_din_Ip
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus