Luni,
26.09.2022
Ploi Scurte
Acum
17°C

Fiscul sibian, premiat pentru comunicarea cu cetatenii

În 28 iunie 2012 stațiunea Neptun-Olimp a fost gazda ediției a V-a a Conferinței Internaționale ”Inovație și calitate în sectorul public”, organizată de Agenția Națională a Funcționarilor Publici.
În cadrul conferinței au fost prezentate și premiate exemplele de bună practică înscrise în Competiția celor mai bune practici în administrația publică din România, derulată în perioada martie – aprilie 2012. În competiția care a fost structurată pe trei secțiuni au fost înscrise 59 de proiecte realizate de prefecturi, consilii județene, primării, servicii publice deconcentrate și alte instituții publice. Proiectele depuse au fost evaluate de un comitet compus din reprezentanţi ai universităţilor, mass-media și ONG-urilor cu experienţă bogată şi rezultate reprezentative.
Proiectul ”Fiscul sibian – un partener de încredere”, înscris în competiție de către Direcția Generală a Finanțelor Publice Sibiu, a fost premiat cu Mențiune în cadrul secțiunii ”Implementarea unor mecanisme de comunicare instituțională în slujba cetățeanului”, primind numeroase aprecieri pozitive din partea participanților. Este primul premiu obținut de o instituție din cadrul Ministerului Finanțelor Publice - Agenția Națională de Administrare Fiscală pe parcursul celor cinci ediții ale competiției care s-au derulat până acum.
La conferință au participat Victor Paul Dobre, Ministrul delegat pentru administrație publică, Eugen Coifan, Președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, reprezentanți ai administrației publice românești și europene, reprezentanți ai structurilor asociative și profesionale, ai ONG-urilor și mass-mediei.
Subiectele abordate în cadrul conferinței au adus o contribuție substanțială în creşterea standardelor la nivelul administraţiei centrale şi locale, prin identificarea şi recunoaşterea practicilor de succes şi inovatoare în livrarea serviciilor publice şi a rezultatelor acestora.
Cu această ocazie, Direcția Generală a Finanțelor Publice Sibiu asigură că va veni în continuare în sprijinul contribuabililor sibieni prin deschidere, inovație, calitate, performanță și promovarea unui parteneriat real!

Biroul de Presă al DGFP Sibiu        

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus