Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

169 de studenti merg gratuit in tabara

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret organizează prin Casele de Cultură ale Studenţilor în perioada de vară 2012, Programul "Tabere Studenţeşti". Astfel 169 de studenţi ai Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu beneficiază în mod gratuit de cazare, masă, în taberele studenţeşti organizate anul acesta la Costineşti şi la Sinaia în perioada 16 iulie – 2 august 2012.

Categoriile de studenţi beneficiari ai locurilor gratuite în tabere sunt cei cu rezultate deosebite obţinute la învăţătură în anul universitar precedent, studenţii care activează în cadrul caselor de cultură ale studenţilor şi care s-au evidenţiat prin activităţile cultural-artistice desfăşurate, studenţii orfani de ambii părinţi, cei proveniţi din casele de copii sau plasament familial, studenţii care beneficiază de burse sociale.

"După o perioadă plină de examene studenţii integralişti înmatriculaţi la forma de învăţământ de zi, finanţaţi de la bugetul de stat din ciclurile licenţă şi master, au posibilitatea de a începe o binemeritată vacanţă. Luni 16 iulie 2012 primii 40 de studenţi de la cele nouă facultăţi din cadrul Universităţii “Lucian Blaga” sunt aşteptaţi la Costineşti", a declarat Liliana Popescu - Directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

studentul

Acum 11 ani

Dupa cate stiu eu Spanu de la tabere a mai bagat si cu alte ocazii bani in buzunarele lui mari cu astfel de ocazii. Hop si el, hop ca Ritzi. Caci vine o vreme cand vei plati........
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus