Duminică,
05.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-7°C

Compania sibiana de dans “Microbis" reprezinta Romania la festivalul International de Dans din Macao, China

În urma parteneriatului dintre Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi, Compania de Dans Microbis, alături de Formaţia Elegance, vor participa în perioada 19 - 28 iulie, la cea de-a XXIV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Dans din Macao, China.

Cele două formaţii vor evolua cu un moment artistic comun, inspirat din realitate, al cărui subiect este un puternic mesaj anti-drog adresat tinerilor, denumit „Alege... viaţa!“.

„Ne simţim onoraţi că avem ocazia să păşim pe scena acestui festival de dans de o asemenea anvergură şi avem convingerea că vom reprezenta România la cel mai înalt nivel“, a declarat Hugo Wolff - coregraful Companiei de Dans Microbis.

Pe scena festivalului vor mai concura formaţii din Marea Britanie, Canada, Australia, SUA, Filipine, Brazilia,Taiwan, Thailanda, Slovenia, China, Hong Kong şi Turcia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus