Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Prinsi cu craniul unui caprior pe bancheta din spate

Patru vânători sunt cercetați pentru braconaj cinegetic, după ce, la un banal control în trafic, în mașina unuia dintre ei a fost găsit un craniu de căprior și două arme de vânătoare.

În ultima seară a lunii iulie, în jurul orei 23.00, pe strada Principală din Tălmăcel a fost oprit, pentru control în trafic, un autovehicul. În autoturism, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu i-au identificat pe sibianul de 39 de ani V. Ştefan, șoferul mașinii, şi pe D. Simion, în vârstă de 43 de ani, domiciliat în localitatea Sadu. În urma controlului asupra autoturismului, polițiștii au găsit pe bancheta din spate două arme de vânătoare precum şi craniul unui exemplar de caprior, prevăzut cu coarne. De menționat este că craniul animalului nu avea aplicate crotaliile.

Căpriorul, eviscerat în casa unui al treilea individ

Continuând investigațiile pentru a afla unde se găsesc resturile animalului împușcat ilegal, polițiștii au decis că nu doar cei doi bărbați din autoturism au fost implicați în infracțiunea de braconaj cinegetic. Alături de ei au mai participat N. Toader, de 34 de ani, din Tălmăcel,  şi T. Nicolae, de 49 de ani, din Tălmăcel). Mai mult, la domiciliul lui N. Toader a fost găsit căpriorul eviscerat, precum şi blana acestuia.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tălmaciu şi Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Sibiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic (art. 42 alin.1 lit. h şi i, al. 2 lit.a, art. 44 lit. b din Legea 407/2006 şi art. 33  din Legea 295/2004). Astfel, cele patru persoane investigate sunt pasibile de pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani de zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

anonim

Acum 11 ani

inainte sa mai faceti cate un articol in ziar de acest fel,in primul rand documentativa mai bine,iar in al 2 rand sunt numa 2 vanatori si au autorizatie de vanatoare pentru caprior asa ca nu vad unde este braconajul.
Raspunde

@ anonim

Acum 11 ani

NU MAI CHINUI GRAMATICA LIMBII ROMANE!!
Raspunde

@ anonim

Acum 11 ani

NU MAI CHINUI GRAMATICA LIMBII ROMANE!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus