Marţi,
07.12.2021
Ploi Scurte
Acum
0°C

Sibiul, al cincilea judet din tara, in clasamentul sumelor platite la buget

987,5 milioane de lei sunt veniturile bugetare înregistrate de Fiscul sibian în primele șapte luni ale acestui an. Sumele sunt cu 10,48% mai mari decât cele încasate în perioada similară a anului trecut, în condițiile unei inflații de 2,08% în iunie 2012, față de iunie 2011.
Față de programul de încasări stabilit de Agenția națională de administrare fiscală, Direcția Generală a Finanțelor Publice Sibiu a înregistrat o creștere de șapte procente, nivelul încasărilor situând județul Sibiu pe locul cinci în țară.
”În structura bugetului de stat, încasările din taxă pe valoarea adăugată au fost de 242,41 mil. lei, cu 21,31% peste încasările din perioada similară a anului 2011 (199,82 mil. lei); încasările din TVA, pentru operaţiunile interne, au fost mai mari faţă de cele din anul 2011 cu 28,81% (plus 69,05 mil. lei), iar pentru importul de bunuri cu 31,88% (plus 17,79 mil. lei). Restituirile din taxa pe valoarea adăugată au fost cu 42,38% mai mari decât cele din anul 2011, respectiv 144,31 mil. lei faţă de 101,35 mil. lei, fapt ce dovedeşte preocuparea permanentă a Fiscului pentru sprijinirea mediului de afaceri”, anunță o parte din cifre, DGFP Sibiu.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

alec

Acum 9 ani

si primim cei mai putini bani rusine guvern
Raspunde

BcQWxtINpYpL

Acum 9 ani

As vrea sa ma sunati sa va dau coantctul unei doamne bioenergoterapeut care a vindecat copii de leucemie. Am si eu 2 copii, fetita de 4 ani si baietel de 2 ani. Pe cel mic mi l-a vindecat de o boala care nu se vindeca decat chirurgical. Va rog sa aveti incredere si sa ma contactati.
Raspunde

MOS CRACIUN

Acum 9 ani

De cind s-a construit Sibiul a fost atacat,furat,sabotat,a platit cel mai mult la buget si a primit cel mai putin,a fost muls si condus de nesibieni cu interese meschine,cind a fost condus de sibieni adevarati au fost obstructionati in ultimul hal de toate leprele [vezi ce a patit Johannis,Botesch,Costeiu,Carabulea] Am o intrebare la care nu mi se raspunde.Ce aveti cu Sibiul si cu sibienii mai nenorocitilor ca acest judet si locuitorii lui v-au facut numai bine si voi va purtati ca niste porci cu noi.
Raspunde

alegator

Acum 9 ani

luat la numaru de locuitori a judetului suntem pe primu loc sibieni votati adevarati sibieni nu parveniti care dupa ce ajung la cascaval uita ca mai sint sibieni se incuscresc se pupa pe dinti ca familile mafiote isi etaleaza opulenta singura formatiune credibila dupa care se vede ceva este FDGR care au strategie economica restu gura multa si nimic concret bani SIBIULUI s-a dus la stadioanele din Ploiesti Cluj Brasov Piatra Neamt etc acolo unde a condus PDL Sibieni care a votat masiv sleata portocalie a fost sabotat vezi centura de la 32 km la 17 km singuru AEROPORT viabil din transilvania sabotat atit din interior cit si de la centru
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus