În perioada 18-19 august, sibienii se vor putea bucura de ultima ediţie din acest an a „Târgului de produse tradiţionale şi ecologice”.
”La această ediţie, şi-au anunţat participarea nouă producători, care vor oferi spre vânzare produse apicole, produse din carne (caltaboş, lebăr, cârnaţi de casă, tobă, pastramă), brânzeturi (telemea, brânză de burduf), prăjituri tradiţionale (dulceţuri, gemuri, sirop, turtă dulce), țuică, zacuscă şi pâine de casă. De asemenea, va fi prezent, din nou, producătorul care va găti mămăligă la ceaun şi produse din carne tradiţionale”, spune muzeograful Adrian Alexe.
Din 8 septembrie, va fi inaugurat „Târgul de ţară”, care va dispune de o bucătărie tradiţională şi de câteva pavilione unde se va realiza vânzarea produselor tradiţionale.
Târgul se va desfăşura sâmbătă şi duminică, între orele 10:00-18:00, la Muzeul în Aer liber.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: Adrian Alexe
Vizualizari: 249
Ultimele comentarii
Acum 12 ore
Q
Acum 12 ore
Newman
Acum 13 ore
Ron
Acum 14 ore
Eu
Acum 14 ore
Emil