Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Peste 300 de locuri de munca vacante in judet

Cauţi un loc de muncă şi vrei să afli care sunt ofertele cele mai avantajoase? Soluţia ar fi un drum la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, unde poţi afla cum să te angajezi pe unul dintre cele 304 posturi oferite de angajatori. Cele mai multe posturi sunt disponibile în Sibiu (206), apoi în Agnita (58), Cisnădie (32) şi Mediaş (8).

„Din totalul locurilor de muncă, 39 se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator de reţea calculatoare, analist cumpărări, consilier administraţie publică, consultant sistem de calitate, economist, documentarist ordonare logistica, inginer de sistem în informatică, inginer de sistem software, inginer electronist, inginer mecanic, inginer textile, pielărie, inginer producţie, medic medicină generală, programator, proiectant inginer mecanic, proiectant sisteme informatice, secretar artistic şi specialist în domeniul calităţii. Restul de 265 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, a spus reprezentanta AJOFM Sibiu, Steluţa Zaig.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

ing.drumar cfdp m.

Acum 11 ani

de unde a-ti reusit sa luati poza...m-ar interesa chiar in domeniu respectiv...daca ma pute-ti ajuta d-na Steluta Zaig
Raspunde

Veta

Acum 11 ani

@1 Mergi la fortele de munca si caut-o pe doamna Steluta Zaig.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus