Vineri,
02.12.2022
Innorat
Acum
4°C

Cursuri pentru asistentii persoanelor cu handicap grav

În primele patru zile ale săptămânii viitoare, 173 de asistenți ai persoanelor cu handicap grav din Sibiu sunt așteptate la cursuri de instruire profesională. Cursurile sunt obligatoriu de urmat o dată la doi ani.
”Cursurile se vor desfăşura în sediul Primăriei Sibiu din Bulevardul Victoriei, nr. 1-3. Tematica instruirii include acordarea îngrijilor primare, asigurarea alimentaţiei şi a hrănirii beneficiarului, adaptarea mediului la nevoile beneficiarului, supravegherea stării de sănătate a acestuia, comunicarea între asistentul personal şi beneficiar, asistarea integrării profesionale a persoanei cu handicap grav şi supravegherea respectării drepturilor persoanelor cu handicap”, informează reprezentanții administrației locale.
Formatorii vor fi specialişti din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul municipalităţii.
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus