Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Arcas despre intrarea lui Roman in PSD: nu depinde de mine, hotaraste organizatia!

Senatorul PSD, Viorel Arcaș, liderul organizației PSD Mediaș susține că fostul democrat-liberal Gheorghe Roman va fi primit în partid numai dacă vor dori colegii lui. Decizia finală va fi luată joi. ”Există unele propuneri, o să avem o ședință, atunci vom afla dacă va intra în organizație. Eu nu mă exprim dacă e oportun sau nu să vină la noi, până când nu se vor exprima și colegii mei. Trebuie făcută o analiză”, a declarat Viorel Arcaș pentru Turnul Sfatului.

Președintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, a declarat că Roman și-a depus o adeziune de intrare în partid. ”La ora aceasta adeziunea este scrisă, trebuie confirmată de Biroul permanent. Dar nu va fi nicio problemă, ambele părți doresc această situație”, a declarat Ioan Cindrea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

gigel

Acum 11 ani

Domnul Senator Arcas poate va ia functia de presedinte deputatul Roman! Din cauza asta nu va pronuntati va e teama, nu?
Raspunde

spartanul

Acum 11 ani

lupul tanar s-a saturat de firimituri, si nazuieste iar la ciolan...prigoana va incepe cu furie, nota de plata e mare...aminteste-ti de prietenii lasati de izbeliste
Raspunde

romanul ardelean

Acum 11 ani

Duminică 9 septembrie , ora 15.00 La Sibiu va avea primul Marş Unionist din Oraş. Câteva sute de oameni se vor strânge din tot Ardealul pentru a cere Unirea României cu Moldova. Voi trebuie să promovaţi acest mesaj mai departe. Se pleacă din piaţa centrală. UNIREA FACE PUTEREA !!! www.Actiunea2012.ro
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus