Marţi,
03.10.2023
Cer Senin
Acum
22°C

"Scoala de Vara Avocatul Elevului" a incheiat seria scolilor de vara 2012

Consiliul Naţional al Elevilor a încheiat seria şcolilor de vară din acest an cu Şcoala de Vară Avocatul Elevului, care a avut loc în perioada 3-6 septembrie la Băişoara, judeţul Cluj.

33 de Consilii Judeţene ale Elevilor au fost reprezentate de către un delegat, care a avut ocazia de a prezenta un proiect derulat de Departamentul Avocatul Elevului din CJE sau un caz rezolvat în anul şcolar 2011-2012.

Reprezentantul CJE Sibiu a fost Călin Cociș, care a prezentat proiectul Cutia SOS (Soliții Opinii Sugestii), proiect implementat în zece licee din județ.

„Scopul proiectului este de a afla nevoile și interesele reale ale elevilor. Prin intermediul acestei acțiuni, reprezentanții elevilor au înaintat periodic în decursul anului școlar către conducerea unității de învățământ, spre rezolvare, problemele identificate de elevi”, spune reprezentanta Consiliului Elevilor, Georgiana Epure.

Pe lângă prezentarea proiectelor, cei 33 de delegaţi prezenţi la Şcoala de Vară Avocatul Elevului au participat la dezbateri pe tema drepturilor copilului, ateliere de comunicare şi promovare a activității Avocatului Elevului, sesiuni de cunoaştere şi dezbateri pe tema unor posibile proiecte viitoare derulate de acest departament la nivelul diferitelor structuri ale Consiliului Elevilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus