Marţi,
04.08.2020
Partial Noros
Acum
29°C

Nicolae Neagu: Sunt la dispozitia partidului!

17 Septembrie 2012 15:39

Vicepreședintele PNL Sibiu, Nicolae Neagu, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că se află la dispoziția conducerii partidului în vederea stabilirii candidaturii sale pentru un loc în Parlamentul României.

Fostul senator, venit în PNL în anul 2008, nu a asuns faptul că și-a dori să candideze în alegerile parlamentare de peste două luni de zile, dar a spus că acest lucru va fi decis ulterior de conducerea filialei sibiene a Partidului Național Liberal,. „Domnul Neagu e la dispoziția Partidului. Face echipă cu președintele Partidului, este alături și de senatorul liberal al Partidului(n.r. - Minerva Boitan), care astăzi nu este prezent din motive tehnice, dânsul est eîn Senat. Mi-am manifestat disponibilitatea pentru Partid de când am venit în PNL, în 2008. Rămân la această disponibilitate. Cred că pot avea o contribuție semnificativă pentru ca numărul parlamentarilor liberali din USL Sibiu, ca reprezentare în Parlamentul României, să crească. Deci, dacă acum avem doi parlamentari - un deputat și un senator, eu cred, rămânând în cele spuse de domnul președinte - că nu cunoaștem încă a patra persoană liberală sau pecistă, care va fi în lotul nostru, reprezentând Alianța de Centru-Dreapta. Dar, putem maximiza, în așa fel încât de la doi putem fi trei sau, dacă rămâne și cealaltă poziție la PNL, la Cameră, chiar patru. (...) Vă spun cu sinceritate că, exact acum patru ani de zile, în 2008, opțiunea a fost la fel. Voi candida acolo unde mi se cere, de regulă lângă președinte, făcând echipă cu președintele. Atunci am candidat împreună cu Eugen Mitea, nu a fost să fie cum credeam noi. Acum sper să fac echipă cu domnul președinte. Cu siguranță lucrurile sunt mult diferite față de acum patru ani de zile”, a declarat Neagu.

Liberalul a spus și că se poate observa o schimbare de atitudine politică în Municipiul Sibiu, bazată pe un vot anti-Băsescu, care, la alegerile din toamnă, se poate traduce printr-un vot politic acordat Uniunii Social-Liberale.   „(...) o schimbare puternică a intenției de vot a electoratului din Municipiul Sibiu, care se deplasează într-un vot anti-Băsescu, și care, citit în sondajul făcut în urmă cu o săptămâna, se traduce într-un vot politic care se acordă Uniunii Social-Liberale. (...) Cu siguranță va fi un vot masiv politic. Pur politic, nu. Notorietățile candidaților, experiența lor politică, gradul de încredere al candidaților vor cântări în ecuația finală a procentului sau cantității de vot. Dar, ceea ce expune PNL este valid, ceea ce exprimă, credem din datele pe care le avem, PSD este valid. Eu cred că, în ansamblu, USL-ul la nivelul județului SIbiu se va situa în cota națională sau peste cota națională la care este situată în acest moment. Mai ales că dispare un actor politic, FDGR nu este prezent în alegerile parlamentare, chiar daăc va avea un parlamentar pe grup de Minorități, el nu se va înscrie, din câte credem, ca partid politic, și atunci nu vedem o repartizare altfel decât în trendul în care a fost, în general, situată repartizarea voturilor celor care ar fi votat FDGR, cu observația că avem un alt trend politic și o altă așteptare a populației în acest moment”, a mai spus Nicolae Neagu.

Comentarii

7 comentarii

votant

Acum 7 ani

la treaba legea ticaloasa a pensilor votata discriminatoriu in unanimitate in defavoarea celor care au lucrat cu adevarat vechime integrala 44 ani si pensie de *** vrem parlamentari sibieni adevarati care s-a reprezinte atit vocal cit si practic problemele jud sibiu deocamdata numai simbolica
Raspunde

hi,hi

Acum 7 ani

Unde draq a vazut betivul asta vot anti-Basescu la Sibiu, unde prezenta la referendum a fost foarte scazuta?
Raspunde

calm

Acum 7 ani

Partidul iti spune pe loc repaos, joc de glezne pe tusa slabanogule...
Raspunde

NEAGU

Acum 7 ani

BAI NEAGULE DE CE NU-TI VEZI DE TREABA TA TU ESTI UN BAIAT GIORNO HAI SA NE DISTRAM NU MAI INCURCA TREBURILE !! CA VAD CA ......NU MAI SPUN NIMIC PT.CA EU INCA TE RESPECT.
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 7 ani

Daca asta ne reprezinta, mai bine lipsa... la vandut sticle goale cu el!
Raspunde

mosu

Acum 7 ani

solicit cu insistenta viitorilor alesi sa nu uite de necazul batranilor lipsa acuta de bani ptr hrana medicamente taxe de tot felul ptr un trai mai omenesc nu cainesc ca acum Dorim cu toti o LEGE noua buna cinstita nu una hotita ca aceasta de acuma sa se mai ia in considerare si grupele de munca pentru cei ce au muncit greu ,sant tot mai putini si costurile sant in scadere cu atatea decese Respesc ptr batrani tari si pentru toti cetateni ei .Alesi sa fie drepti sa faca legi bune sa multumeasca cat de cat alegatori si dupa acea sa se gandeasca si la ei dar cu constiinta curata
Raspunde

ha ha

Acum 7 ani

bai gigi alcool.........tu esti la dispzitia cogniacului in primul rand zdreantza ordinara cu maimutzele de copii cei ai pe nume..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus