Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Peste 300 de locuri de munca vacante in judet

313 locuri de muncă aşteaptă să fie ocupate de cei aflaţi în şomaj sau de persoanele care îşi caută un loc de muncă mai bine plătit. Oferta cea mai generoasă se găseşte la Sibiu, unde 192 de posturi sunt disponibile. Restul locurilor de muncă sunt oferite de angajatorii din Agnita (50), Mediaş (38), Cisnădie (32) şi Avrig (1).

„Din totalul locurilor de muncă, 38 se adresează persoanelor cu studii superioare - analist cumpărări, consilier administraţie publică, consilier juridic, contabil şef, documentarist ordonantare logistică, inginer de sistem software, inginer electronist, inginer mecanic, inginer producţie, programator, proiectant inginer mecanic, şef autogara şi şef departament. Restul de 275 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Dana Radu

Vizualizari: 315

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus