Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
5°C

Workshop pe tema medierii, lege care intra in vigoare la intai octombrie

Asociatia Profesionala a Mediatorilor Transilvania, filiala Sibiu, organizeaza maine in spațiul Universitatii Romano-Germane workshop-ul cu tema ”Medierea – procedura obligatorie de la 1 octombrie 2012”.

”Printre participanti se afla magistrati, membrii ai Baroului Sibiu, reprezentanti ai institutiilor locale, reprezentanti ai institutiilor bancare si cei ai companiilor de asigurari. Incepand cu 1 octombrie 2012 intra in vigoare legea nr. 115 / 2012, prin care partile sunt obligate sa participe la sedinta de informare cu privire la avantajele medierii inainte de a apela la instanta de judecata. In acest context, mediatorii sibieni isi propun popularizarea procedurii prin organizarea de workshop-uri si sesiuni informative atat in Sibiu cat si in marile orase din judet”, spune Ana Maria Tuluc, presedintele Asociatiei Profesionale a Mediatorilor Transilvania.

Workshop-ul de maine va avea loc incepand cu ora 14:00 in Auditoriul Universitatii Romano-Germane, din Piata Aurel Vlaicu, nr. 9. Uniunea Centrelor de Mediere din Romania, din care APMT Sibiu face parte, este federatia nationala infiintat in 2005 care reuneste asociatii profesionale ale meditorilor din fiecare judet.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus