Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
34°C

"O poveste japoneza" - premiera la "Radu Stanca"

Stagiunea de toamnă a debutat cu două premiere la Teatrul Naţional „Radu Stanca”, iar saptămâna acesta seria premierelor continuă cu spectacolul „O poveste japoneză”, regizat de Masahiro Yasuda.

Prima mare producţie din această stagiune reuneşte o distribuţie eclectică şi marchează debutul regizorului Masahiro Yasuda în România. „O poveste japoneză” este o adaptare după o piesă originală bunraku de Chikamatsu Monzaemon, Onnagoroshi Abura no Jigoku, despre care se crede că are la bază o poveste adevărată din 1721.

„Producţia Teatrului Naţional din Sibiu aduce un stil unic de joc ce face referire la spaţiul intim al camerei în care are loc ceremonia ceaiului şi presupune construirea unui întreg univers, prin corpul actorului, care îşi restrânge mişcările într-o formă neobişnuită. Regizorul Masahiro Yasuda creează un spectacol cu scene ce surprind prin varietate, în care se pune accent pe energia corpului. Povestea acestui spectacol se construieşte în jurul unei crime şi descrie societatea din punct de vedere al oamenilor slabi şi simpli”, spun reprezentanţii teatrului sibian.

Intrarea publicului la spectacol se face pe baza biletelor puse în vânzare la preţul de 10 şi 15 lei. Avanpremiera spectacolului va avea loc miercuri, 26 septembrie, de la ora 19:00, iar premiera, o zi mai târziu, joi, 27 septembrie, la aceeaşi oră.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Mihaela

Acum 11 ani

Fiecare replica are o imagine de grup Este un spectacol dincolo de subiect Fiecare replica este o armonie de expresie a chipului Fiecare minut este o armonica teatrala Felicitari!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus