Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
10°C

Cartierul Strand si strada Cantemir raman miercuri fara apa

01 Octombrie 2012 16:14

Lucrările la magistrala de transport DN 800 închid apa în Sibiu, pe strada Cantemir şi în cartierele Ştrand I şi II. De asemenea, datorită lucrărilor, APĂ CANAL, anunţă şi scăderi de presiune în zonele Oraşul de Jos, cartierele Lazaret, Lupeni, Guşteriţa şi Zona Industrială Est, inclusiv blocurile de pe Ştefan cel Mare.

„În vederea executării unor lucrări de reparaţie asupra magistralei de transport DN 800 în zona străzii Cantemir, SC APĂ CANAL SA SIBIU anunţă închiderea apei în ziua de miercuri, 03.10.2012, între orele 08:00 – 20:00 pentru consumatorii din cartierele Ştrand I şi Ştrand II. De asemenea, se vor înregistra scăderi de presiune în Oraşul de Jos, cartierele Lazaret, Lupeni, Guşteriţa şi Zona Industrială Est, inclusiv blocurile de pe Ştefan cel Mare. La dispoziţia consumatorilor afectaţi vor fi puse autospeciale cu apă menajeră ce vor staţiona în apropierea magazinului „Profi” din cartierul Ştrand şi zona blocurilor de pe străziile Oţelarilor şi Ştefan cel Mare. Abonaţii sunt rugaţi să-şi asigure necesarul de apă potabilă”, transmit reprezentanţii APĂ CANAL.

Vizualizari: 163

Comentarii

1 comentarii

anonim

Acum 8 ani

e ora 23:30 si pe turodr arghezi nu e apa.. nesimtire crasa... o administratie mai proasta ca in sibiu nu gasesti niciune in tara
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus