Vineri,
03.02.2023
Innorat
Acum
1°C

Scandalul din presa centrala le-a fost de ajuns: Prefectura si Biserica renunta la contractul pentru examenul auto

După ce povestea lui Alexandru Nicolescu a ajuns în toată presa centrală, conducerea Prefecturii Sibiu și cea a Arhiepiscopiei Ortdoxe Sibiu s-au pus la aceași masă și au luat decizia de a rezilia contractul pentru spațiul în care se dădeau examenele teoretice pentru permisul auto.

”Prefectul judeţului Sibiu, împreună cu conducerea Arhiepiscopiei Ortodoxe Române Sibiu, au hotărât, astăzi, încetarea, de comun acord, a contractului de închiriere nr. 11273/19.11.2008, încheiat între Instituţia Prefectului - Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor şi Arhiepiscopia Ortodoxă Română Sibiu, pentru spaţiul situat în strada Mitropoliei nr. 36”, a transmis astăzi prefectura Sibiu.

De la sfârșitul acestei luni, cel mai probabil, probele teoretice pentru examenul auto se vor susține într-unul din spațiile Prefecturii.

”În cel mai scurt timp posibil, examinarea candidaţilor pentru obţinerea permisului de conducere auto se va desfăşura în sediul Prefecturii, de pe strada Andrei Şaguna nr. 10. Sala de examinare urmează a fi amenajată şi dotată corespunzător. Până la finalizarea lucrărilor, examenul teoretic pentru obţinerea permisului de conducere auto se va desfăşura tot în locaţia de pe strada Mitropoliei. În acord cu conducerea Arhiepiscopiei Ortodoxe Române Sibiu (proprietarul spaţiului), accesul candidaţilor în sala de examinare va fi gratuit”, se mai arată în comunicatul de presă transmis de Prefectura Sibiu.

                

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

unter

Acum 10 ani

dacă nu se publica in presa jigodiile fac ce vor. nimeni nu poate face nimic corect in tara asta.
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Acesta este doar aspectul colateral.Desi redactorii au primit LINK-ul din HOTNEWS, cu nota DACA ASTA N-O PUBLICATI, ATUNCI CE PUBLICATI?! nu s-a relevat aspectul principal, ABUZUL Procuraturii si Militiei din Sibiu(asa)...S-au calcat TOATE LEGILE si DREPTURILE OMULUI...Mi-e si sila..daca Turnul Sfatului musamalizeaza aspectele DICTATURII executivului LOCAL...nu mai ai cu cine. Macar Tribuna a publicat O PARTE, bine taiata din articolul HOTNEWS..Acolo pe HOTNEWS sunt comentarii cu sutele..lumea nu intelege cum se poate intampla asa-ceva..la Sibiu...
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 10 ani

Au fost incercari de introducere in programele de stiri a unor inregistrari despre somnul dulce al medicilor de serviciu la urgenta (in timp ce oamenii sufera groaznic fara a fi bagati in seama), dar toate televiziunile au refuzat acest lucru, asa ca nu ne ramane decat sa ne rugam ca durerea noastra sa corespunda cu oful vreunui neica nimeni de pe la vreo publicatie sau canal de televiziune ca sa fim bagati in seama...
Raspunde

vasile c.

Acum 10 ani

pai de cind s-a introdus aceasta taxa s-au schimbat 6 prefecti. Taxa e veche si se incasaseaza in apropape toate judetele tarii. de exemp[li la Timisoara, Constanta si valcea, taxa e 20 de lei. Probabil ca ar putea fi mai mica, de ex 1 leu sau 2 lei. Acum o sa se regaseasca majorata in taxele pentru scoala de soferi existente. Un mare scandal iscat degeaba.
Raspunde

Odin

Acum 10 ani

Interesant este ca \"nu sunt\" bani la buget de aceea se inchiriaza un spatiu la care, la o adica, se poate renunta in favoarea unui spatiu al prefecturii care e gratuit. Cine spune ca preotii din politica nu fac nimic?
Raspunde

#

Acum 10 ani

Bine ca s-a rezolvat problema, in Sibiu avem cel mai corect examen auto la traseu. Profesionisti desavarsiti, pacat ca nu sunt promovati mai repede.
Raspunde

@ 6. # (IP 188.24.201.201)

Acum 10 ani

nu s-a rezolvat nimic prietenas! cat timp vinovatii nu sunt pedepsiti iar taxa returnata platitorilor! asta fara sa punem la socoteala campania de intimidare dusa de politie+procuratura impotriva celui care a demascat aceste practici!
Raspunde

un raspuns

Acum 10 ani

la intrebarea pe care ne-o punem cu totii: de unde au prefectii bani sa-si construiasca hoteluri si cum de locuiesc ei in cele mai frumoase case din oras? uite-asa! si-a impuscat doi iepuri dintr-un foc: a reusit sa contrazica bancul - e si cu sufletul in rai si cu banii in buzunar :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus