Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Documentarul "T O X I C" participa la Festivalul Documentar Astra Film

Documentarul „T O X I C”, realizat de Andrei Sota participă anul acesta la Festivalul Documentar Astra Film de la Sibiu.

„Atunci când analizăm un aliment, tendința generală este de a-i studia forma actuală. Însă, o bună analiză nu se leagă de forma prezentă, ci intră în trecut, ajungând la stadiul inițial de matrice a alimentului respectiv. În momentul în care încercam să stabilim dacă un produs este sau nu bun pentru noi, trebuie să ne întoarcem în timp pentru a vedea în ce mediu a crescut și care au fost factorii care au acționat asupra lui. Filmul „T O X I C” este primul care pune accent pe adevărata față a alimentului, pe studiul în profunzime și nu pe simpla observaţie”, a explicat Gheorghe Mencinicopschi.

Anul acesta Festivalul Astra Film a ajuns la ediția a XII-a și se desfășoară între 15-21 octombrie, marcând astfel un eveniment major în peisajul cinematografiei documentare din Europa, întrucât promovează documentarul românesc pe plan internațional.

„TOXIC” va rulă în 18 octombrie, începând cu oră 19:00, la Casă de cultură a sindicatelor din Sibiu, în sală Marshall.

Prețul biletului pentru o proiecție este de 5 lei. Fiecare spectator care va participă la vizionare va primi o carte cadou.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus