Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Elena Udrea, candidat in judetul unde este Ilie Mitea prefect

Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie în Judeţul Neamţ, pentru Colegiul 4 - deputaţi, a anunţat, joi, preşedintele PDL, Vasile Blaga. Prefect al județului Neamț este fostul prefect al Sibiului, Ilie Mitea. Datoria lui va fi de a organiza alegerile în județ și de a asigura corectitudinea votului. "Este ministrul care după 1990 încoace a făcut cel mai mult pentru judeţul Neamţ", a argumentat decizia invitării Elenei Udrea în Neamț, președintele PDL Neamț, Gheorghe Ștefan. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

maria

Acum 11 ani

bai ziaristule Mitea nu mai este prefect, ci subprefect de Neamt, mai bine nu mai era nimica si disparea din peisaj.
Raspunde

ziaristu

Acum 11 ani

***www.prefecturaneamt.ro/ro/index.php
Raspunde

mosu

Acum 11 ani

erau sa se ca/ce pe ei anul asta la inceput de mitinguri iar acu vor iara parlament vor guvernare amaritii la minte si hoti de profesie //cat despre coana de la cotroceni doreste neaparat imunitate ptr ceea ce va veni Mai slabilor din poza pazea ca va veni darea de seama cat de curand
Raspunde

boc

Acum 11 ani

Cit tupeu aveti nu stiu cum nu va s jena s-a mai scoateti nasu la cite drame sociale ati adus dezbinari de famili pensionari umiliti si jigniti punindule in circa toate esecurile voastre inbuibatilor ati devalizat tara ati devenit stapini de sclavi pe mosiile voastre facute prin licitati trucate si aranjate ati omarit toata speranta oamenilor sunteti cea ce spunea LENI burghezia proletara ati furat voi si platim noi 4- 5 generati etara in criza dar nu la voi prefacutilor si lingailor
Raspunde

galceava

Acum 11 ani

cat tupeu si obraznicie sa vina aceasta cucoana sa o votam !!du_te in lumea larga si i_si pe basescu cu tine !!cei care te vor vota sunt niste imbecili !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus