Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-19°C

Cindrea a vorbit ambasadorului Frantei despre planurile legate de Aeroport

În fața unei delegații condusă de ambasadorul Franței în România, Philippe Gustin, președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, a declarat că instituția pe care o conduce are ”deschidere” față de investitorii străini, în special cei francezi. Cindrea a vorbit oaspetelui și despre proiectele sale, dintre care se disting cele legate de dezvoltarea aeroportului sibian – ”punerea în operă a unor parcuri industriale, extinderea curselor aeriene spre Franţa care ar contribui la accelerarea relaţiilor româno-franceze, dezvoltarea zonei cargo şi a unui complex comercial la Aeroportul Internaţional Sibiu, modernizarea infrastructurii de drumuri şi apă-canal, dar şi dezvoltarea turismului şi a schimburilor culturale”, după cum se arată într-un comunicat de presă al CJ Sibiu.
Delegația franceză a venit la Sibiu în cursul zilei de luni, 15 octombrie. Ambasadorul Franței a fost însoțit de Philippe Garcia, consilier comercial şi directorul Ubifrance (agenția de promovare a produselor destinate exportului din Franța), Christophe Pomez, directorul Institutului Francez din Cluj Napoca, şi Pierre Guiol, lector la Universitatea „Lucian Blaga” şi însărcinat cu misiunea de cooperare, mai informează reprezentanții CJ Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

ovidiu pop

Acum 10 ani

In ce limba???????????????
Raspunde

sibianul

Acum 10 ani

Deocamdata sunt doar vorbe. Vrem fapte concrete care sa duca la inviorarea activitatii pe aeroportul sibian
Raspunde

vasile

Acum 10 ani

in ce limba a vorbit analfabetul si afonul de Cindrea? Ca engleza nu stie deloc, garantez eu. Sau a parlit Steliana pentru el?
Raspunde

#

Acum 10 ani

Faceti ca acea piata din parcarea Salii Transilvania sa aiba caracter permanent. Programul de acum, sambata de la 8 la 14 nu e unul potrivit.
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Cam penibil si jenant. Ce are STATUL FRANCEZ cu Companiile de Aviatie..sau cu drumuile din JUDETUL Sibiu si cu COMPANIILE de APA-CANAL? Vine cineva la mine acasa si eu ii vorbesc de BUDA mea din gradina ca am de gand s-o mut in casa pentru ca el sa mai vina si sa se simta bine? dar mi-ar trebui oarece faianta frantuzeasca platita de ei? Sau vrea cineva sa oblige STATUL francez sa INTERVINA la COMPANIILE PARTICULARE in favoarea aeroportului CELEBRU in PISTA PRABUSITA si GEAMURI BUBUITE si BALIZAJ CATASTROFAL timp de un an de zile? De MANAGEMENT-ul CATASTROFAL al lui SAVA? Stiti ce s-ar fi intamplat cu Sava in anii 50 pentru SABOTAJ ECONOMIC, PERICLITAREA OBIECTIVULUI STRATEGIC NATIONAL AEROPORTUL SIBIU; RAPOARTE FALSE catre oRGANELE CENTRALE? Sau firmele constructoare, DATE IN JUDECATA IMEDIAT de BOTTESCH? Sau Consiliul Judetean DE ACUM care NU INDRAZNESTE SA LE DEA IN GAT?!...
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

\"a vorbit\" in fata unei adunari, organizatii, echipe etc. sau \"a vorbit cu ambasadorul\" \"i-a vorbit\" unei persoane, in cazul de fata e mai nimerit.
Raspunde

anonimus

Acum 10 ani

treci la fapte lasa gargara repara coltu pistei pina nu se prabuseste mai mult si elimina sabotori tot denigrati investitia brasovu se lupta de 50 de ani s-a aiva aeroport si voi nu stiti cum sal faceti ineficent si va spune unu care a zburat si depe celelalte 2 aeroporturi TG MURES si cluj primu e intrun lan de porumb si cel de la cluj are o pista inpropie o investitie total paguboasa asa folositi oportunitatea si atrageti cit mai multe compani straine suntem in centru tari si putem deservi 7- 8 judete miscativa
Raspunde

Sibianul

Acum 10 ani

***www.facebook.com/SalvatiTramvaiulSibiuRasinari
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus