Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
8°C

Schimbare de look radicala pentru Scarlett Johansson

 

 

Este recunoscută pentru părul ei blond natural şi pentru stilul clasic adoptat, care i-au adus numeroase nominalizări pentru titlul de cea mai frumoasă femeie din lume. Însă Scarlett Johansson a acceptat să renunţe la imaginea sa ingenuă şi s-a transformat complet pentru coperta revistei W Magazine.

Scarlett Johansson (27 de ani) a adoptat un look gotic, pentru a ilustra anii '90, scrie Daily Mail.

Actriţa este aproape de nerecunoscut, avand părul vopsit în nuanţe de alb şi negru, asemănător celui al personajului Cruella de Vil, dar şi cercel în nas. Aspectul de "fată rea" este accentuat de machiajul strident şi de numeroasele inele afişate.

Publicaţia W Magazine aniversează 40 de ani de existenţă, ocazie cu care alte trei vedete, printre care şi actriţa Keira Knightley, au fost transformate pentru a ilustra anii '70, '80, respectiv 2000.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus