Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Crin Antonescu: Doamna Boitan n-a mai vrut sa candideze

Întrebat la finalul ședinței Biroului Politic Central dacă există parlamentari PNL care nu mai candidează la alegerile parlamentare, liderul PNL a răspuns că sunt cazuti izolate, precum Minerva Boitan, care nu a mai dorit să candideze. ”Foarte puţini, nici n-aş ştii să spun. Doamna senator Minerva Boitan de la Sibiu nu a mai dorit să candideze. Cred că domnul Cristian Ţopescu nu mai este - propunerea organizaţiei a fost alta, ceea ce nu înseamnă că nu continuăm să avem tot respectul, toată prietenia, toată deferenţa faţă de Cristian Ţopescu. (...) Deci sunt sub cinci şi cazuri în care, repet, au avut oamenii şi alte opţiuni”, a declarat Antonescu.

Senatorul Minerva Boitan a declarat că pe ultima sută de metri a anunțat liderii de la centru că dorește să candideze din nou, însă nu a mai primit niciun răspuns. În consecință, la Sibiu a fost trimis să candideze Sorin Ilieșiu, regizor și scenarist, fost director de imagine la Studioul Cinematografic “București” – Buftea. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

mosu

Acum 11 ani

nu-i nici o paguba ca nu mai candideaza boitana IN aceasta legislatura ce a facut ? bine sibienilor ,nimica asa ca nu o sa-i ducem dorul.Iar daca se supara sa migreze la alte partide conform interesului cunoscut fiindca a fost pe la mai multe partide tot in scopul avantajelor
Raspunde

nnnnnnnnnnnnnnn

Acum 11 ani

indiferent care ar fi interesu e ciolanu isi amintesc de noi cind trebuie sai votam toti care a intrat in politica s-au inbogatit au conturi de sute de mi de euroi bijuteri en propietati plus dupa ce ajung la cascaval sunt aroganti zeflemitori ne fac ca nu vrem s-a muncim ca de aia suntem saraci EUROPEI ca ei vezi doamne muncesc si cite 16 ore pe zi pentru DEZASTRU tari s-a traiti voi bine
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus