Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cum promovam valorile traditionale liberale in societatea contemporana. Tema de seminar pentru Gigi Becali

Președintele și vicepreședintele TNL Sibiu au participat la Școală Politică ”Gheorghe I. Brătianu”, organizată de TNL la Sighetu Marmației. Aici s-a desfășurat seminarul ”Cum promovăm valorile tradiţionale liberale în societatea contemporană”. Pe parcursul a trei zile, tinerii liberali au analizat valorile tradiţionale liberale în contextul secolului XXI, îmbinând discuții despre valorile liberale și evoluția lor de-a lungul timpului, cu ateliere de lucru despre comunicarea politică și comentând probabil candidatura unor noi intrați în PNL, precum Gigi Becali. La seminar au participat 100 de tineri din toate colțurile țării, Sibiul fiind reprezentat de Preşedintele TNL Sibiu, Octavian Firi şi Vicepreşedintele TNL Sibiu, Lucian Ştefan. ”Pentru tinerii liberali, evenimentul a fost mai mult decât o Școală Politică. Este un veritabil pelerinaj la unul dintre locurile de martiriu ale înaintașilor liberali și ale altor români care au pus patriotismul mai presus decât viața lor. În programul Şcolii politice au fost incluse două momente emoționante, vizitarea ”Memorialului Victimelor Comunismului și al Rezistenței” și depunerea de coroane la Troița martirilor”, se arată într-un comunicat de presă transmis de TNL Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

valjan

Acum 11 ani

tineri sant inimosi se implica in politica partidului din care fac parte dar ramin cu implicarea findca mereu sint uitati de la masa festiva .Pe deasupra nu au modele de oameni puternici si seriosi modele ce respecta cu sfintenie constitutia si legile tari Si tineri din start fac pasul ptr politica findca numai asa se pot realiza profesional si nu la urma material asta o stiu de la modelele ce le au in fata
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus