Joi,
28.03.2024
Ploi Scurte
Acum
11°C

Proiect Google in premiera la Sibiu

Google România lansează, în colaborare cu Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, pilotul programului "Google Online Academy".  Prin acest program, se dorește să se răspundă interesului crescut al studenților români privind mediul online și oportunitățile pe care acesta le oferă tinerilor antreprenori.

Programul-pilot constă în cinci cursuri a câte trei ore fiecare, despre modele de business online, despre uneltele Google pentru afaceri pe web și despre metode de promovare online, ce vor avea loc în perioada noiembrie-decembrie 2012.

Cursurile sunt ținute de specialiști din mediul online din Google și din agenții de top din România și din afară. Accesul studenților la aceste cursuri este gratuit, iar cei mai harnici 25 dintre ei (în funcție de scorul la examen, prezența la cursuri și punctajul pentru exercițiul practic) vor fi premiați cu câte o tabletă cu sistem de operare Android. 

După faza de pilot din acest trimestru, studenții care au trecut examenul vor avea acces, din ianuarie, la cursurile avansate, în urma absolvirii cărora vor primi certificarea Google AdWords, cea mai cunoscuta "emblemă" din domeniul publicității online, pe care o pot folosi mai apoi fie pentru a fi angajați în agențiile de advertising online de top din țară sau străinătate, fie în deschiderea propriei agenții.

Programul se adresează studenților din anii terminali, masteranzilor și doctoranzilor. Cei interesați se pot înscrie gratuit, până pe 5 noiembrie, la adresa google.ro/ads/academy. Limita este de 200 de locuri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Ocolire esential

Acum 11 ani

Nu se spune nimic despre conditiile financiare ale colaborarii. Acolo este o \"buba\"...Numai smecherii sunt in capul unora.
Raspunde

Gabriela Radu

Acum 11 ani

De ce se fac discriminarile astea? Cei care au terminat scoala dar vor sa invete sunt lasati deoparte.
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

O alta modalitate de a se aduna massiv DATE PERSONALE care le sunt de folos Companiilor Americane. Inafara de fotografierea curtii casei peste gard tot de Google facuta si pe care o apaudati in necunostinta de cauza.TREZITI-VA, filantropia absoluta practicata de CAPITAL pute...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus