Marţi,
31.01.2023
Ninsoare
Acum
-2°C

Compania de Teatru "Become" aduce spectacolul "Bufonul regelui" si la Sibiu

Compania de Teatru „Become” aduce la Sibiu spectacolul „Bufonul regelui”, un one man show cu Radu Botar, un spectacol premiat la festivalul GALA STAR Bacău cu “Premiul pentru cel mai bun one-man show şi Premiul publicului „Ştefan Iordache””.

„Bufonul Regelui” este un spectacol fastuos şi fascinant în acelaşi timp, o lecţie de actorie şi de viaţă. Spectacolul se bazează pe un scenariu din texte de William Shakespeare şi Victor Eftimiu, iar conceptual regizoral marca Radu Botar este inspirat din spectacolul "Hamlet", regia Gelu Badea.

“Bufonul Regelui” este un spectacol care încearcă să vorbească direct despre nevoia de adevăr într-o lume în continuă alergare după facil şi derizoriu, într-o lume în care valorile sunt pervertite, o lume în care Omul generic este devorat de Homo-politicus. Simplitatea sufocată de stufos, lipsa de atitudine devenită modus Vivendi, iar libertatea de a spune "Nu" începe să fie considerată obrăznicie şi sfidare, ceea ce impune pedepsirea ca atare; exemplar şi cu multă ură... Ei bine, NUUUUU!.”, spune actorul Radu Botar.

Spectacolul va avea loc joi, 1 noiembrie, începând cu ora 19:00, la Centru de Tineret din Sibiu, str. Nicolae Teclu, nr 41. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus