Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Notarii publici Razvan Marginean si Simion Bexa, retinuti pentru aderare la grup infractional

Doi dintre cei mai cunoscuți notari publici din Sibiu, Mărginean și Bexa, au fost reținuți de autorități pentru faptul că au aderat la un grup infracțional specializat în înșelăciune și cămătărie. Potrivit Poliției Române, în perioada 2008 – 2012, zeci de persoane care au luat împrumuturi de la diferiți cămătari, cu dobânzi cuprinse între 10 și 50% pe lună și-au pierdut imobilele cu care au garantat.

ACTUALIZARE11:13. Potrivit unor surse din cadrul DIICOT, printre persoanele reținute în această dimineață se numără doi notari, ambii ”moștenitori” ai meseriei. ”Răzvan Mărginean și Simion Bexa urmează să fie duși la Alba, pentru continuarea cercetărilor. Acolo procurorii vor face propunerea de arestare preventivă pe 29 de zile”, au declarat pentru Turnul Sfatului surse oficiale din rândul anchetatorilor.

Răzvan Mărginean este fiul notarului public Nicolae Mărginean, care a decedat în cursul acestei toamne. Mult mai surprinzătoare este reținerea lui Simion Bexa, unul din cei doi fii ai notarului public cu același nume, persoană respectabilă în oraș. ”Despre Simion Bexa multă lume are o părere foarte bună. Muncea foarte mult, la orice oră puteai apela la el pentru treburile specifice unui notar. Reținerea lui Răzvan Mărginean nu este, însă, tocmai surprinzătoare. La el puteai «rezolva» aproape orice, era în legături cu mai toții micii cămătari, cu cei care construiau aiurea mansarde. Nu mă miră reținerea lui”, a declarat o persoană din anturajul celor doi.

Pe de altă parte, există voci din același anturaj care consideră acțiunea autorităților române ca fiind abuzivă. ”Cum poți da vina pe un notar care nu face altceva decât să certifice o înțelegere între două părți? Ambii notari în discuție nu au făcut altceva decât să își facă meseria. Nu era de datoria lor să ancheteze ce era în spatele înțelegerilor”, a declarat un alt apropiat al celor doi notari reținuți.

ACTUALIZARE 12:00. Procurorii DIICOT și polițiștii de la Crimă Organizată se află în momentul de față la Biroul notarial al lui Răzvan Mărginean, unde efectuează percheziții. După finalizarea verificărilor, Răzvan Mărginean va fi dus la Alba, pentru continuarea cercetărilor.


În grupul infracțional destructurat azi de Poliției sunt, deocamdată, 17 suspecți. În afara celor doi notari publici, mai sunt implicați și un angajat al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Potrivit declarațiilor celor de la DIICOT, cei doi notari reținuți sunt, ambii, ”fii” notarilor cu renume din oraș: Răzvan Mărginean este fiul notarului public Nicolae Mărginean, iar Simion Bexa este unul dintre cei doi fii ai notarului public cu același nume.

Comunicatul Poliției Române

În fapt, din investigaţiile efectuate de poliţişti a reieşit că, perioada  anilor 2008- 2012, pe raza judeţului Sibiu, suspecţii Constantin C., Dumitru D., Daniel I. şi Bogdan J. au constituit un grup infracţional organizat, la care au aderat şi alte persoane.

Scopul grupului era acordarea de împrumuturi cu camată şi majorarea, ulterior, în mod nejustificat, a dobânzilor stabilite iniţial, finalitatea acestui fapt fiind deposedarea persoanelor care au împrumutat bani, de bunurile mobile şi imobile aflate în proprietatea acestora sau a unor rude apropiate.

În perioada menţionată, zeci de persoane (părţi vătămate) au apelat la aceştia pentru împrumutul unor sume de bani, de regulă în valută, pentru care suspecţii impuneau în mod obligatoriu o dobândă între 10% - 50 % saptămânal sau lunar, precum şi constituirea unor garanţii imobiliare.

Totodată, din investigaţii a reieşit că suspecţii nu acordau niciodată banii trecuţi în contract şi reţineau la împrumuturile mai mari sume de 5.000 - 10.000 de euro, cu titlu de garanţie pentru plata dobânzii.

Dobânzile erau majorate ulterior de suspecţi, astfel că valoarea acestora şi sumele împrumutate ajungeau la cifre uriaşe, iar părţile vătămate, aflate în imposibilitatea de a plăti, pierdeau bunurilor gajate. Pentru recuperarea banilor, membrii grupului recurgeau la ameninţări, acte de violenţă şi şantaj asupra părţilor vătămate sau a membrilor familiilor acestora.

Până în prezent au fost identificate şi audiate 15 părţi vătămate.

Prejudiciul stabilit până în prezent depăşeşte 1.000.000 de euro.

30 de persoane urmează să fie conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba – Iulia în vederea audierii şi luării măsurilor legale.

Membrii grupării sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire, aderare, sprijinire a unui grup infractional organizat în scopul comiterii infracţiunilor comise cu violenţă (ca şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, vătămare corporală, loviri şi alte violenţe), înşelaciune şi activităţi de cămătărie.

Sursa: Poliția Română

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

54 comentarii

European

Acum 11 ani

\"Domnu Deleanu\" mai documenteaza-te !!! Domnul Notar Marginean Nicolae a decedat in luna Septembrie.
Raspunde

pagubit

Acum 11 ani

Bexa nu este . informati gresit cititorii; doar Marginean . Bravo DIICOT
Raspunde

Traian Deleanu

Acum 11 ani

@1: Știrea a fost actualizată și este în curs de actualizare. @2: Sursele oficiale susțin altceva. Noutățile le vom posta cum vor deveni publice.
Raspunde

Mondialu\'

Acum 11 ani

Se strange latzu\'! Acum sa ii caute si pe avocatii lui Razvan!Au si ei ceva de povestit...
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

va rugam sa i judecati in libertate
Raspunde

cititor

Acum 11 ani

de ce camatarii apar cu prenume si initiala numelui iar notarii cu nume, date, etc...? urat!!! bexa e un bait de nota 10, nu cred ca imaginea lui ar trebui amestecata cu toti derbedeii
Raspunde

Un justitiar

Acum 11 ani

Dar faptelor lui Rusu Marcel cand le va veni randul?
Raspunde

Eu!

Acum 11 ani

Coincidenta sau nu! azi 12/11/2012 la \"neamurile\" din groapa (rampa Stefan cel Mare) au fost arestati cativa indivizi. dube de politie mascati etc. Sa facem legatura: cei din rampa dau bani cu camata=> tovarasu\' Marginean \"notifica\" in acte= ...... infractiune.vorba aceia , erau unul la Neamt sef de politie.\" dau camata si notarii si ....\" se pare ca sa adeverit....Gura pacatosului adevar graieste.
Raspunde

Tot eu.

Acum 11 ani

sa nu uit. Mare om Marginean acest\' pui de DAC. A mostenit afacerile lui tacsu\' dar se pare ca pe patul de moarte a omis sa-i mai spuna ceva: cum sa evite camasa cu dungulite.....
Raspunde

om

Acum 11 ani

dl.Bexa este un om bun pacat
Raspunde

cititor M

Acum 11 ani

da asa este cititor 6 si pe langa asta ce daca este fiul unui notar de renume. meseria in familie se invata cel mai bine. poate le stricati imaginea aiurea
Raspunde

observer

Acum 11 ani

Notarul Gabriel Bucsa, unul dintre capii mafiei imobiliare sibiene, trebuie \"saltat\"! Astia doi notarei sunt mici pitici pe langa escrocul de Bucsa.
Raspunde

anonim

Acum 11 ani

Inca o bila neagra justiei romane nu exista norar mai muncitor si mai corect ca bexa .nu pot sa cred ca cercetati un om ca el urmeaza probabil hotii de gainii si cei de guma orbit
Raspunde

eu

Acum 11 ani

Bexa e un omn de nota 10... Nu cred ca este vinovat
Raspunde

kat

Acum 11 ani

D-l Bexa este un om care munceste foarte mult, chiar daca este \"baiatul tatei\" nu sta in spatele carierei tatalui sau, ci a vrut si el prin munca asidua, de dimineata pana noaptea tarziu, sa ocupe un loc in elita acestui oras; pacat ca imaginea unui om odata sifonata, nu va mai putea fi niciodata imaculata, este ca o hartie pe care o mototolesti oricat ai indrepta-o nu mai poate fi ca inainte. Acest tanar nu s-a multumit sa stea in spatele parintelui sau, cum fac alti baieti de \"oameni\", viata lui era profesia; viata lui personala era redusa la 0; alti fii de \"oameni\" se multumeau sa cheltuiasca banii parintelui sau prin cluburi, anturaje ,masini.... el, acest copil deosebit, a muncit foarte mult si a ajuns unul din cei mai respectati notari ai acestui oras, si nu i-a fost usor, avand tot timpul de dus stacheta la nivelul la care tatal sau a ridicat-o. Un notar isi face meseria, certifica un acord intre doua parti..... Pacat..... este o mare mizerie... D-zeu sa-l calauzeasca si sa-i poarte de grija.
Raspunde

Eu

Acum 11 ani

Marginean este un om bun si corect
Raspunde

XXXX

Acum 11 ani

sunt baietii adevarati toti! :)
Raspunde

anonim

Acum 11 ani

Ai dreptate 15 numai cine nu cunoaste situatia dl bexa poate sa comenteze de rau .pacat de raul facut de acest ziar de nimic pe viitor verificati-va stirile puteti distruge cariera poate a celui mai serios notar public din oras rusine sa va fie
Raspunde

sebastian

Acum 11 ani

Risc sa ma repet , despre Dl BEXA asa ceva nu este adevarat . Cu siguranta s-a gresit notarul!!!!!!!!
Raspunde

*****

Acum 11 ani

******
Raspunde

Tutankhamon

Acum 11 ani

Bexa cred ca a fost lucrat de casta.Era singurul care practica tarife decente si asta cred ca a deranjat sacalii cu tarife exorbitante gen D.V.Rusine notarilor dinozauri sibieni!
Raspunde

@ Observer

Acum 11 ani

Asa... Ia sa l ia si pe Gabriel Bucsa la puricat!!!
Raspunde

Bravo DIICOT

Acum 11 ani

Sa i ia pe toti la rand, mafiotii dracului Si mai ales pe aia care par ca n au nimic de ascuns!
Raspunde

anonim

Acum 11 ani

Notarul Bexa e fff corect si nu face niciun fel de ilegalitati dimpotriva.Daca s-ar respecta legea in Romania cum o respecta notarul Bexa cu siguranta am trai intr-o tara in care nu-ti mai este teama de nimic insa cei corupti stau bine mersi iar cei care muncesc si sunt corecti sunt ridicati de DIICOT.E trist ce se intampla insa asta e realitatea in aceasta tara.Il cunosc pe notarul Bexa si intradevar chiar daca este fiul notarului Bexa sen nu traieste de pe spatele tatalui sau.Munceste foarte mult in comparatie cu altii.Sper sa treaca cu bine peste acest incident nefericit iar imaginea lui sa fie asa cum e ea adica un notar onest, un bun profesionist si care chiar daca numele lui apare in diverse ziare/televiziuni sa dovedeasca ulterior contrariul.Cu siguranta acest incident nu este o piedica sa merg in continuare la notarul Bexa cand am nevoie.
Raspunde

Niste Oameni CARE AU TEPUIT

Acum 11 ani

******
Raspunde

Razvan Marginean(notar)

Acum 11 ani

SA VA FERITI DE : HELJU OVIDIU (apartamente de vanzare in Padurea Dumbrava), GHITA SCHOTTE( sa nu cumparati in prelungirea M. Viteazu, langa LIDL), in SELIMBAR, LA HAIDUC CATALIN........... TOATE SUNT TEPE SI NU MAI VREAU SA FIU PARTE LA ELE......... VA MULTUMESC........ NE VEDEM DUPA(LA BIROU)......:::::))))))))) II ASTEPT PE PRIETENII MEI DE MAI SUS LANGA MINE.....(OARE SA FIE AIUD)??????
Raspunde

Traian

Acum 11 ani

Am fost coleg de facultate cu notarul Nicolae Margineanu(tatal lui Razvan).am aflat din acest material ca a decedat.Daca stie cineva sa-mi spuna cum s-a intamplat,notarul nu avea mai mult de 57-58 de ani.Eu locuiesc in jud.Hunedoara si vin rar pe la Sibiu.
Raspunde

pentru Traian

Acum 11 ani

Marginean a murit pentru ca l-au ajuns blestemele. Mi-e mila de fiica lui Razvan.
Raspunde

Iuliana

Acum 11 ani

In ultimii 2 ani am colaborat exemplar cu d-nul Bexa... profesionalismul, disponibilitatea sa o pot sustine multi din clientii lui; functionari ai bancilor sibiene; agentiile imobiliare colaboratoare... asa se intampla in Romania...ne place sa ne distrugem singuri valorile...
Raspunde

Podragul

Acum 11 ani

Confirm si eu buna experienta pe care am avut-o cu Notar Bexa jun!!! Omul a ajutat cat a putut, s-a tinut mereu de cuvant si de termine, si nu a lasat nici macar impresia ca-i santem prea putin interesanti caci chestia era prea mica cu crae-l deranjam. Un om cu un foarte valorors profesionalism onest in functia pe care o ocupa. La o analiza mai obiectiva a ceea ce se comunica in aceste publicari, aproape ca se simte de-a dreptul intentia de a sugera publicitatii cu insistenta o anumita imagine ... Desi ca \"dovada copelsitor de acuzatoare\" ca niste \"carti triumfatoare, niste ASI\" sant prezentate lucruri de-a dreptul ridicole - acte, bani si ceva bijuterii de aur.. Sper ca cititorii si auditoriul acestor stiri sa distinga clar ce e obiectiv in spatele la toata aceasta relatare... Cum notarii toata ziua au de-a face cu acte si bani in direct ... este de fapt un lucru foarte natural.. sa aibe acte si sa aiba bani.. Sant pur si simplu oameni (mai) bogati .. La orice bisnitar sau afacerist de alte gainarii prin Sibiu mi-e teama ca s-ar gasi pe loc mai multi bani sau lucruri de valoare ... pe care acestia nu le-ar putea justifica nici pe departe o origine curata .... Toate aceste lucruri prezentate ca a fi confiscate cred ca sant doar o mica parte a ceea ce au acasa si prin jurul lor alti sefi de firme, doctori, politicieni, oameni proeminenti samd La o pivire doar putin mai atenta - chiar si din afara departe de RO , la orice om cu scaun la cap ii sare in ochi ca toata afacerea asta PUTE de-a dreptul urat a fi umflata artificial, pare mai degraba a o inscenare care sa fie o lectie cuiva ptr ceva , ... pare ceva care intentionat este astfel prezentat, ca sa justifice ceva .. poate cat de cat o anumita activitate contra coruptiei in RO? - cel putin de la distanta pare mai degraba asa.. Si se naste banuiala > actiunea e poate menita sa acopere mai bine alte puteri mult mai feroce si batrane .. asa ca s-a decis undeva sacrificarea acestor capete tinere??? .. Un lucru pare foarte repede clar - mare vina nu prea li se va putea intenta, dac actele sant facute in ordine - dar un efect pare sigur: si la asta se pare ca cineva care trage firele prin spate tine mortis - se lucreza cu o nemaipomenita straduinta la discreditarea acestor doi notari. Si din nou banuiala: politia (sau acest for DIICOT venit cu masina politiei) e mana prelungita a unor astfel de interese din umbra? Doamne fereste - toata istoria asta parca e o secventa dintr-un reportaj cum descindea militia si securitatea la cine ajungea in colimatorul Partidului PCR si a Securitati inainte de 1989... Nu stiu ce a urmarit politia RO cu prezentarea acestui videoclip (totul pregatit televizat ca-n filme - iar asta da massiv de gandit!!!) Insa doua lucruri par certe - unul: ca felul cum au intrat in casa peste Marginean si familia lui e voit de-a dreptul brutala. Si nejustificata cu absolut nimic din ce au gasit si ce a au gasit si ce urmat ulterior (Doamne fereste: au descins peste o familie obisnuita cu doi copii ca fortele Militare columbiene in vila unui baron de droguri care e pazit 24 de ore din 24 de o garda personala inarmata pana in dinti) - ei insi au filmat apoi cum au stat la masa cu ei veficand acte si au baut cafeaua in casa lor - asta se putea face de la bun inceput asa - foarte normal si civilizat, ca erau destui sa aiba grija sa nu increce sa fuga sau mai stiu eu ce!!!!???? Iar al doilea lucru care pare cert e: ca se cauta cu tot dinadinsul sa se sugereze, sa se creeze o anumita impresie - e cea mai rapida dovada, ca ceva e tras de par sa fie asa - ptr ca de fapt nu e chiar asa.. Te ia cu frisoane .. sa nu ai de-a face cu aceste institutii - si sa ia fiecare cetatean aminte si sa rumege pana la alegeri...! Daca notarii astia au facut ceva gresit si au lucrat sau colaborat indoielnic cu acei camatari samd cum sant acuzatiile vagi date publicitatii - cum de nu au pus mana la timp si au arestat pe acei camatari si infractori, in felul asta televizat in detaliu, dece nu chiar asupra faptului - in flagrant delict si cu dovezile in mana ????? Cu profesionalism autentic demn de respect! Asa cum ar face orice organ executiv care se respecta in acest domeniu ... si apoi si in urma dovezilor obtinute puteau foarte usor acuza imediat pe drept si notarii .. Pentru ce o asemnea demonstratie primitiva de brutalitate foarte indoielnica data publicitatii? Ramane impresia si gustul amar ca publicul este informat cu stirile trase prin sita > e dus de nas ca niste copiii la gradinita. Sau cel putin se incearca asta. Puteau sa fie macar obiectivi ca motive de acuzare tot ei doar sugereaza ca aveau destule .. Dar NU... se tituleaza nu litere de o schioapa ca notarii au fost ridicati cu mare TAMTAM, cu verva si publicitate.. de parca modul de procedare la \"ridicarea lor\" este deja dovada destula in sine insasi.. ce optica distorsionata! Iar la acei camatari, banditi & Co, acele lichele care se pare ca au oameni care ii acopere pana in politie, si care pentru astfel de inselaciuni si represalii pe drept ar trebui dusi la ocna cel putin 10 ani, si le-ar trebui sterse chiar si numele din societatea sibiana - la aia le citesti numele concrete nu in articol ci doar dupa articol - la postarile ulterioare articolelor, la sfarsit, > deci date de oamenii privati si nu de aceste articole care se vor atat de oficiale si relevatoare ... Te umple de ingrijorare cde e si cum se petrece din nou orin RO... si asta la Sibiu! Sper ca oamenii obisnuiti si mai ales sibienii autentici, sa verifice bine orice li se pune in fata de medii si sa nu se lase dusi de nas - sa ia poztitie pentru dreptate si obiectivitate la momentul oportun, atunci cand este nevoie .. ACUM si pana se clarifica obiectiv ce e in spate la toata istoria asta nedemna Sibiului.. Iar dupa ce se termina toata tarasenia asta si daca se dovedeste nevinovatia, sau vinovatia doar partiala - cetatenii, locuitorii Sibiului sa-i onoreze ca atare in special lui Bexa Mihai dedicatia si seriozitatea cu care se ocupa omul acesta de fiecare om, de fiecare caz care intra in biroul lui. Ar fi ceva ce ar putea macar putin sa contracareze aceste actiuni care cumva au iz de stil sovietic.. Sper sa auzim din nou de bine
Raspunde

dana

Acum 11 ani

nu inteleg de ce sa raspunda notarul Marginean pentru greselile altora.el si-a facut doar datoria de notar.dupa opinia mea este unul din cei mai buni si competitivi notari din sibiu.
Raspunde

sb

Acum 11 ani

pt podragul: filmarea cu descinderea este in casa camatarului si nu a notarului.
Raspunde

Sibianca

Acum 11 ani

Nu inteleg de ce unii oameni comenteaza in necunostinta de cauza! Notarul Razvan Marginean este cel mai profesionist notar din Sibiu! Nu merita sa fie bagat in aceeasi oala cu oamenii aceia. Sunt trista cand vad ca justitia nu isi face din nou treaba.Rusine justitiei romane! Ar trebui sa caute si sa cerceteze adevaratii oameni care incalca legea, nu pe acest tanar notar la inceput de cariera care si-a facut intotdeauna treaba foarte bine. Merita sa fie eliberat!
Raspunde

Anonim

Acum 11 ani

O scurta caracterizare a notarului Marginean:Onest, modest,profesionist si familist!
Raspunde

eu mi

Acum 11 ani

Stirea desre BEXA, este falsa S_A GRESIT!!! sunt niste oameni remarcabili, profesionalismul si seriozitatea ii caracterizeaza.Am colaborat si eu cu ei n-am ce spune rau totul este inpecabil si in temeiul legii.
Raspunde

eu mi

Acum 11 ani

IMPECABIL scz
Raspunde

nuexistajustitieinromania

Acum 11 ani

Nu stiu cati cunoscatori de carte stau sa citeasca articole pe Turnul Sfatului scrise de un om care doar stie sa calomnieze pentru a castiga cititori mai mult sau mai putini luminati. Notarul despre care este vorba se intampla sa fie unul dintre cei mai credinciosi crestini notari din Sibiu, daca nu din tara, a facut acte de caritate pentru diferite organizatii, biserici si alte institutii prin care au fost ajutati oameni saraci, orfani, vaduve, copii, etc. Cine nu il cunoaste si este doar plin de invidie nu poate sa isi expuna decat un simplu comentariu plin de ura si lipsit de demnitate si fara a fi in cunostiinta de cauza nici macar pe de-aproape de adevar. Imi pare rau sa observ ca in orasul nostru asa de minunat, fosta capitala culturala mai exista oameni care se preteaza la asemenea josnicii, calomniaza un om cinstit si onest al orasului si improsca doar cu noroi. Cine nu stie atributiile unui notar sa ia sa citeasca legea, acolo veti afla ca notarul trebuie sa serveasca toti clientii, fara a discrimina pe nimeni pe indiferent de motive. Toti notarii din tara aceasta au incheiat acte pentru care este retinut notarul Marginean, nu exista notar in Sibiu care sa nu fi incheiat cel putin un contract de vanzare cumparare sau cel putin un contract de imprumut. Notarul Marginean este acuzat ca si-a indeplinit meseria in mod profesional. Daca nu ati observat pana acum urmeaza alegeriile iar unii nu si-au indeplinit inca target-ul asa ca prin abuz si total nelegal este retinut notarul Marginean Razvan-Emilian. Dar sa fiti siguri ca adevarul va iesi intotdeauna la inveala. Iar cei care au vrut sa il infunde si acum dau semne de lasitate si doar arunca cu gunoi vor culege ce au semanat
Raspunde

Anonim

Acum 11 ani

Nu imi pare rau nici o clipa ca nu mai traiesc in Romania, este pur si simplu inexplicabil cum legea nu are nici o valoare in tara noastra, intr-o tara, unde presedintele pocneste un copil, numeste o ziarista \"tiganca borata\", se urca baut la volan, evapora flota prin ordonante de urgenta si noi legi facute la apelul de seara valabile pentru 24-48 de ore, este penibil si rusinos.... Daca este vinovat te vor scoate \"ei\" nevinovati, daca nu esti vinovat, mori cu legea in mana... doar e Romania te fac ei vinovat... nu exita integritate, nu exista respect, legea e doar o sugestie.... In experienta mea personala Razvan Marginean a respectat legea, pentru niste fleacuri, nu cred ca ar face altfel in chestii majore. Este un om nu numai inteligent dar si intelept, o astfel de persoana nu isi risca linistea familiei si siguranta. Dar repet, in Romania,mai ales in jucurl alegerilor, se creeaza situatii vulcanice si pompoase, praf in ochii omului de rand, care este avid de \"telenovela politica\" si uita e a venit frigul, cresc cheltuielile, si nu are ce pune pe masa... Romanii vor \"circ\" si mai mari lor aia le ofera!... pacat...
Raspunde

anca b

Acum 11 ani

ce tragedie cand ca si romani nici nu ne putem imagina ca un om corect, muncitor si cinstit ajunge sa ii mearga bine! ce rusine ca judecam imediat sucessul altuia si din gelozie il atribuim afacerilor necurate! razvan marginean e un tanar care a muncit din greu sa retina sucessul si bunul renume al biroului notarial infiintat de tatal sau, alt om cinsti care la randul lui a muncit din greu toata viata. astept sa vad ca se face dreptate pentru notarul marginean si familia lui.
Raspunde

anca b

Acum 11 ani

sunt la ciclu si am dureri buco-anale. sa se faca dreptate si pentru mine si familia mea.
Raspunde

Numarul 40

Acum 11 ani

Catre numarul 40! ar trebui sa te verifice un psihiatru!! Se pare ca ai probleme cu identitatea
Raspunde

Paul William

Acum 11 ani

Paul William CREDIT HOUSE Oferim împrumuturi private, comerciale și personale cu rate foarte scăzute ale dobânzii anuale de avion la 3% într-un an la 50 de perioada de rambursare ani, oriunde în lume. Noi oferim împrumuturi variind de la 5.000 $ US $ 100 milioane de euro. Creditele noastre sunt bine asigurate pentru securitate maximă este prioritatea noastră. Ești pierde dormi noaptea îngrijorătoare cum să obțineți un creditor împrumut legit? Esti musca unghiile dumneavoastră să rapid? Loc de a bate tine, contactul Paul William împrumut Casa (servicii de împrumut) acum, specialiștii care ajută împrumuturi de stop istorie rău de credit, pentru a găsi o soluție care să victoria este misiunea noastră. Cei interesați trebuie să completeze formularul de cerere de mai jos împrumut: Cererea de credit FORMULAR ÎMPRUMUT CERERE Numele Dvs. complet * Email-ul dvs. * Telefonul Dumneavoastră * Adresa dvs. * Dvs. Oraș * Stat / Provincie * Tara * Numărul de fax * Data nașterii * Nu aveți un cont? * Ați aplicat înainte? * Suma de împrumut Necesare * Durata * împrumutului Scopul * de împrumut Trimite-mi o copie scanată de identificare tau: * Numele creditorului: domnul Paul William. Creditor E-mail: [email protected] Salutari, Dl Paul William. [email protected]
Raspunde

Paul William

Acum 11 ani

Oferim împrumuturi private, comerciale și personale cu rate foarte scăzute ale dobânzii anuale de avion la 3% într-un an la 50 de perioada de rambursare ani, oriunde în lume. Noi oferim împrumuturi variind de la 5.000 $ US $ 100 milioane de euro. Numele creditorului: domnul Paul William. Creditor E-mail: [email protected] Salutari, Dl Paul William. [email protected]
Raspunde

pagubit

Acum 10 ani

CE DREPTATE ASTEPTI SA SE FACA PENTRU UN NOTAR CARE IMPARTEA BANII CU INFRACTORII???NOTARUL A RESPECTAT LEGEA???VA SPUN EU K NU...CE TOT LUATI APARAREA UNOR INFRACTORI?VORBITI VOI CARE NU ATI FOST PAGUBITI?VA TREBUIE FACULTATE SA INTELEGETI K NU AU FOST ARESTATI DEGEABA???CEI CARE LUATI APARAREA INFRACTORILOR,TRAITI BINE?EU NU...AVETI UNDE DORMI?EU NU...ATI FOST PAGUBITI CU 20.000 EURO???EU DA...DAK NOTARUL ISI FACEA TREABA NU RAMANEAM PE DRUMURI CU COPILUL...TOTI ACEI APARATORI AI INFRACTORILOR...DUMNEZEU NU DOARME SI POATE INTR-O ZI VA LOVESTE SI PE VOI DOAR ASA K CEI VINOVATI SUNT NEVINOVATI SI CEI PAGUBITI SUNT VINOVATI...NU???
Raspunde

Mc Charty

Acum 10 ani

Ai nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere aplică până acum și se aprobă cu rata dobânzii de 3% Aveți nevoie de un împrumut pentru a extinde afacerea dvs.? Ai o credite neperformante pe care doriți să le rezolve? Aplica pentru un credit acum și obține aprobat. oferim toate tipurile de împrumut la o rată redusă a dobânzii. am leasing împrumuturi cu cele din stres financiar si, de asemenea, pentru extinderea afacerii. contactați-ne astăzi, și obține aprobarea Va oferim toate tipurile de împrumut astfel ca Credite cu caracter personal Împrumut de afaceri Bad de credit Credit Pagina principală de împrumut Auto împrumut pentru e-mail mai multe informații [email protected] acum Price:Pret (RON): Contact: Mc Charty Telefon: 97 Oras: constana Email: [email protected]
Raspunde

Mc Charty

Acum 10 ani

Ai nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere aplică până acum și se aprobă cu rata dobânzii de 3% Aveți nevoie de un împrumut pentru a extinde afacerea dvs.? Ai o credite neperformante pe care doriți să le rezolve? Aplica pentru un credit acum și obține aprobat. oferim toate tipurile de împrumut la o rată redusă a dobânzii. am leasing împrumuturi cu cele din stres financiar si, de asemenea, pentru extinderea afacerii. contactați-ne astăzi, și obține aprobarea Va oferim toate tipurile de împrumut astfel ca Credite cu caracter personal Împrumut de afaceri Bad de credit Credit Pagina principală de împrumut Auto împrumut pentru e-mail mai multe informații [email protected] acum Price:Pret (RON): Contact: Mc Charty Telefon: 97 Oras: constana Email: [email protected]
Raspunde

Ada

Acum 10 ani

DANIEL MARGINEAN, agent imobiliar la IMOB MRG Sibiu este nepotul escrocului RAZVAN MARGINEAN si el insusi un mare escroc! Nu cumparati apartamente de la el, sunt tepe!
Raspunde

Ada

Acum 10 ani

Si Bexa a luat parte la escrocheriile lor!
Raspunde

pagubit

Acum 10 ani

asa este...eu am contactat agentia imobiliara IMOBMRG ...pe DANIEL MARGINEAN...care a intermediat toata infractionea cu FILIMON FLAVIU IOAN...notarul MARGINEAN RAZVAN-EMILIAN...asociati cu CATALIN HAIDUC...toti niste nemernici ordinari care si-ai facut averi din inselacuni pe suferinta altora.
Raspunde

Ehis Lee

Acum 10 ani

Вы нуждаетесь в любой финансовой помощи? или вам нужен кредит в любой? Если да, вот ваша помощь. accessloan.net @ gmail.com мы выдаем кредит на отдельных лиц и фирм в доступной Процентная ставка 3%, Заинтересованные лица советую заполнить форму кредитной заявки ниже. имя: возраст: страны: пол: Номер телефона: Вы можете говорить по-английски?: суммы, необходимой в качестве кредита: срок кредита: Семейное положение: состояние: адрес: Почтовый индекс: Цель займа: Ежемесячный доход: ========================================== В Боге доверие.
Raspunde

pagubit 100

Acum 10 ani

DANIEL MARGINEAN ESCROC! Lucreaza cu alti escroci cum ar fi Filimon Flaviu Ioan si nu numai! Fugiti de ofertele lui, vinde apartamentele oamenilor de cate doua sau trei ori si le da teapa cu acte in regula!
Raspunde

un tantalau

Acum 10 ani

lucreaza cu oameni legi , mina in mina , find angajati , cu a doua norma , angajati MAI , JUSTITIE , ARMATA , este capitalizm feroce total la orce excrocherie .
Raspunde

pagubit 100

Acum 10 ani

Si notarul BEXA MIHAI, la care m-au dus escrocii astia doi, MARGINEAN DANIEL si FILIMON FLAVIU IOAN stia cu siguranta ca mai vanduse si altuia apartamentul ala cu o zi inainte, e prea versat in a face raul!
Raspunde

Kelvin

Acum 9 ani

<a>www.mwka.xn--80abe7b.xn--p1ai/?teacher&zqajggw</a> viagra
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus