Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Circulatia pe Calea Cisnadiei se redeschide, temporar

Până la finele acestui an, circulația pe Calea Cisnădiei ar putea fi reluată pe primul tronson închis pentru lucrările de reabilitare, cel cuprins între bulevardul Mihai Viteazu și strada Nicolae Iorga. ”Vrem să aducem strada cel puțin la stratul de binder”, arată viceprimarul Sibiului, Virgil Popa.
Din cauza lucrărilor pe Calea Cisnădiei și pe strada Octavian Goga, traficul pe Calea Dumbrăvii este în prezent destul de aglomerat. Situația se va prelungi, însă, și anul viitor. ”Anul viitor vor intra în lucru și celelalte două tronsoane din Calea Cisnădiei, iar pe strada Octavian Goga este programată în cursul anului viitor schimbarea rețelelor de apă de joasă presiune și a canalizării”, mai arată Virgil Popa.
Lucrările pe Calea Cisnădiei vor fi efectuate tot pe tronsoane. Astfel, după finalizarea celui aflat în lucru acum, va fi închisă circulația pe porțiunea cuprinsă între străzile Nicolae Iorga și Gheorghe Dima. După finalizarea și a sensului giratoriu de la intersecția cu Gh. Dima, Calea Cisnădiei va fi închisă și pe ultimul tronson, cel de la ieșirea către orașul Cisnădie. Este posibil ca pe perioada derulării lucrărilor de reabilitare pe acest al treilea tronson, accesul dinspre Sibiu spre Cisnădie să poată fi făcut doar pe varianta Sibiu – Șelimbăr – Cisnădie sau Sibiu – Cisnădioara – Cisnădie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

gica din Cisnadie

Acum 9 ani

cat de prost poti sa fii ca sa inchizi complet accesul spre Cisnadie? cati oameni stau dupa iesirea din Sibiu spre Cisnadie si ce vor face ei? te duci acasa prin Cisnadie ca sa te intorci intorci inapoi in Sibiu ? astia sunt de-a dreptul tampiti noroc ca acolo scrie \"este posibil\", asadar poate mai e o speranta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus