Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Peste 200 de persoane audiate in cazul uciderii lui Marius Paliuc. Colegii jandarmului sunt inca suspecti

Potrivit șefului Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, Tiberiu Ivancea, cazul jandarmului ucis în fața Consulatului General al Germaniei din Sibiu, în data de 30 mai 2012, nu este abandonat, fiind așteptate rezultatele ADN de la Criminalistică pentru o serie de persoane.

De la uciderea jandarmului Marius Andrei Paliuc au trecut cinci luni și jumătate, timp în care anchetatorii au audiat peste 200 de persoane. „Verificări și audieri se fac. Încercăm să administrăm și alte probe, nu este abandonat cazul. Mai aşteptăm şi reultatele unor teste ADN. Suntem încă în lucru cu dosarul. Au venit o parte din rezultatele ADN, dar nu pentru toate persoanele... Au fost audiate peste 200 de persoane, dintre care foarte mulți suspecți”, a declarat comisar șef de Poliție Tiberiu Ivancea, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Colegii jandarmului, încă suspecți

Jandarmul Paliuc a fost ucis cu cinci lovituri de cuțit, însă ancheta morții sale este departe de a fi încheiată. Mai mult, anchetatorii nu pot, în acest moment, să excludă nici varianta potrivit căreia criminalul este chiar un coleg de Jandarmeriei al lui Marius Paliuc. „Înca îi mai putem considera suspecţi pe unii dintre colegii acestuia", a mai spus şeful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea, în cadrul conferinței de presa de astăzi, 14 noiembrie.

Jandarmul Marius Paliuc a fost omorât în timp ce asigura paza Consulatului Germaniei, însă, imaginile surprinse de  camerele de luat vederi nu permit identificarea autorului și nici alcătuirea unui portret robot al criminalului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

HanNaSolo

Acum 11 ani

deci...citez.... \"ă nici varianta potrivit căreia criminalul este chiar un coleg de Jandarmeriei al lui Marius Paliuc. „\" mda...deci, lasind la o partr greselile de exprimare ale celui care a scris articolul...e destul de \"naspa\" (ca sa ma \"exprim\" astfel) daca e posibil ca in jandarmierie sa fie ucigasi.....Oricum nu ne mai mira nimic, in fond si jandarmii \"e si ei oameni: LOL ;) \"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus