Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Compania Microbis a castigat trei premii la "Galele Teatrului Studentesc" de la Ploiesti

Compania de Dans Microbis din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu a participat la cea de VIII-a ediţie a „Galelor Teatrului Studenţesc – Seri în lumea Thaliei”, de unde s-a întors cu trei premii - Premiul pentru cel mai bun spectacol de teatru-dans, Premiul pentru cea mai bună scenografie şi Premiul pentru cel mai bun duet de dans.

La festivalul de la Ploieşti, compania Microbis a intrat în concurs la secţiunea teatru-dans, cu spectacolul "Hurem – condiţia umană" în regia şi coregrafia lui Hugo Wolff.

„Spectacolul Hurem-Condiţia umană a fost prezentat pentru a două oară în faţa publicului, premiera având loc la Sibiu luna trecută. Invităm atât iubitorii de dans, cât şi pe cei de teatru care doresc să vadă noua producţie a Companiei Microbis duminică 25 noiembrie 2012, în cadrul Festivalului de Dans de la Sibiu. Vă invităm la un spectacol al reconstrucției realului prin dans, teatru şi muzică într-un parcurs coregrafic ce conturează esenţa spectacolului: destine, relaţii şi condiţia umană“, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

„Hurem – condiţia umană“, este un spectacol al vieţii, ce prezintă în paşi de dans fiecare vârstă a omului. “Poveştile” spectacolului de dans istorisite prin dans, muzică, poezie au impresionat juriul şi publicul care au aplaudat fiecare scenă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus