Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Numai James Bond nu fusese: Radu 007 Mazare a coborat in rapel la deschiderea unui magazin din Constanta!

Radu Mazăre, şi-a făcut o intrare spectaculoasă, joi seară, coborând în rapel prin acoperiş, cu un trandafir în gură, în rolul agentului James Bond, la inaugurarea unui magazin de articole sportive din Constanţa.

Edilul a apelat din nou la ţinuta renumitului agent britanic 007, joi seară, când a fost invitat la inaugurarea unui magazin ce aparţine unuia dintre cei mai importanţi retaileri de articole sportive din lume.

Îmbrăcat în costum negru de gală, cu papion la gât, primarul Constanţei a coborât prin acoperiş, pe o frânghie, purtând un trandafir în gură, fiind aplaudat de întreaga asistenţă.

Cunoscut ca un împătimit practicant al sporturilor nautice, Radu Mazăre le-a spus celor prezenţi la eveniment că riscul face parte din filozofia lui de viaţă.

"Sportul, riscul şi femeile prezintă o filozofie de viaţă pentru mine, poate şi pentru unii dintre dumneavoastră. În orice caz, sportul trebuie să fie o filozofie de viaţă pentru toţi. Pentru că sportul ne ajută să ne menţinem tineri atât la trup, dar mai ales la minte", a spus primarul Constanţei.

El a explicat şi de ce şi-a ales această ţinută, spunând că are pregătite recuzite diferite pentru evenimente diferite.

"Este o ţinută pe care o am în recuzită, pentru că am mai pozat în James Bond. Pentru anumite evenimente scot recuzita respectivă, fac câteva antrenamente înainte şi totul iese fain", a comentat primarul, care a spus că pentru intrarea pe care şi-a făcut-o joi seară s-a antrenat cam jumătate de oră.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 334

Comentarii

3 comentarii

karla

Acum 11 ani

gretos si vulgar personaj !
Raspunde

Karla 1

Acum 11 ani

Ai dreptate, un papagal. Ce nu inteleg , este cum de-l sustin cei din Constanta ! Mai bine lua un pai in gura.
Raspunde

Karla 2

Acum 11 ani

Unui pai in gura si o***in cur
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus