Duminică,
18.04.2021
Innorat
Acum
8°C

ULBS a semnat parteneriatul cu Microsoft: De el vor beneficia in primul rand studentii!

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a semnat astăzi un parteneriat cu Microsoft pentru asigurarea performanței în educație și cercetare.

Semnarea acordului de către rectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea și reprezentantul Microsoft România- Bogdan Constantinescu, a avut loc la ora 11:00, într-un cadru restrâns, fiind urmată, la ora 12:00, de o conferință de prezentare a parteneriatului, la care au participat Consiliul de Administrație al ULBS, reprezentanți ai Microsoft România, studenți și specialiști IT.

”Prin acest parteneriat am intrat într-o asociație selectă prin care încercăm să aducem platorme informatice în ULBS. Cei care vor beneficia sunt în primul rând studenții. Doresc să fie un parteneriat în fapte, nu doar să trecem pe urmă un contract în biblioraft”, a declarat rectorul ULBS, Ioan Bondrea.

Prezentarea detaliilor parteneriatului a inclus o simulare practică a modului de utilizare a platformei Microsoft Office 365, care oferă instituțiilor de învățământ productivitate sporită prin tehnologia de tip cloud computing, cu o mai bună securitate, acces de oriunde la temele de studiu, e-mail, calendar, pentru un campus online  mai bine conectat.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

tex

Acum 8 ani

da da da...stundetii...sigur ei! o sa fie ca laboratorul de la festo....tot timpul sub cheie si cu acces doar celor apropiati marelui si mirificului domn bondrea...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus