Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

"O poveste japoneza" – un spectacol care nu trebuie ratat

Spectacolul „O poveste japoneză”, regizat de Masahiro Yasuda reuneşte o distribuţie eclectică şi marchează debutul regizorului Masahiro Yasuda în România. Spectacolul este o adaptare după o piesă originală bunraku de Chikamatsu Monzaemon, Onnagoroshi Abura no Jigoku, despre care se crede că are la bază o poveste adevărată din 1721.

Din distribuţie fac parte Ciprian Scurtea, Diana Fufezan, Florin Coșuleț, Dana Taloș, Raluca Iani, Adrian Neacșu, Viorel Rață, Tomohiko Kogi,Veronica Arizancu şi Arina Ioana Trif.

„Producţia Teatrului Naţional din Sibiu aduce un stil unic de joc ce face referire la spaţiul intim al camerei în care are loc ceremonia ceaiului şi presupune construirea unui întreg univers, prin corpul actorului, care îşi restrânge mişcările într-o formă neobişnuită. Regizorul Masahiro Yasuda creează un spectacol cu scene ce surprind prin varietate, în care se pune accent pe energia corpului. Povestea acestui spectacol se construieşte în jurul unei crime şi descrie societatea din punct de vedere al oamenilor slabi şi simpli”, spun reprezentanţii teatrului sibian.

Spectacolul va avea loc duminică, 25 noiembrie, de la ora 19:00, la „Radu Stanca”. Preţul unui bilet este de 15 lei şi 10 lei cu reducere.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus