Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
6°C

Cinemateca TIFF continua cu "Misiunea Directorului de Resurse Umane"

Cinematecii TIFF continuă la Sibiu cu un film de excepție „Misiunea Directorului de Resurse Umane”, o co-producţie Israel–Germania–Franţa (2010). Filmul a fost premiat la Gala de decernare a Premiilor Industriei de Film Israeliene - Ophir Awards (Cel mai bun film, Cea mai bună regie, Cel mai bun scenariu, Cea mai bună actriţă într-un rol secundar - acordat actriţei de origine română Rosina Cambos - şi Cea mai bună coloană sonoră).

„Misiunea Directorului de Resurse Umane” este o tragicomedie bazată pe un bestseller din 2004, scris de Abraham B. Yehoshua.Filmul descrie călătoria epică a unui om care lasă în urmă un Ierusalim dominat de teroare şi violenţă şi ajunge într-un colţ îndepărtat din Europa de Est, totul pentru a reda umanitatea unei femei pe care nu a cunoscut-o niciodată.

Filmul va putea fi vizionat joi, 29 noiembrie, de la 20:00, la Librăria Humanitas din Sibiu.

Preţul unui bilet este de 5 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus