Duminică,
28.05.2023
Partial Noros
Acum
11°C

"Sabotaj din iubire" de Amelie Nothomb, pus in scena la Sibiu

Unul dintre cele mai recente spectacole ale Teatrului Naţional „Radu Stanca”‚ poate fi urmărită în acest weekend pe scena sibiană.

One woman show-ul „Sabotaj din iubire”, al actriţei Anca Pitaru, are la bază cunoscutul roman al scriitoarei Amelie Nothomb, inspirat din experienţele din copilărie ale autoarei.

Romanul pornește de la propria experiență a autoarei - fiică de diplomați care au locuit la Beijing, între 1972 și 1975. O carte despre nostalgia copilăriei. Trei ani, o eternitate, petrecuți în „ghetoul Sanlituna, destinat străinilor și izolat ermetic de lumea chineză a anilor 1970. Iar în acesta, comunitatea copiilor este un univers interzis adulților. Eroina își narează experiențele cele mai intense, cu valoare formativă și inițiatică, pe care le-a trăit acolo între cinci și opt ani: îndelungatul război al copiilor între ei, prima iubire cu toate exaltările și suferințele sale. Care se dovedește a fi un alt război. Toate mijloacele sunt și aici permise, inclusiv josnicia și cruzimea.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 21:00, la Studioul CAVAS din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte Sibiu. Preţul unui bilet este de 10 lei şi 5 lei cu reducere.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus