Joi,
08.12.2022
Innorat
Acum
2°C

Johannis: E nevoie de alegeri intr-un anotimp moderat

Primarul  Klaus Johannis a votat duminică pentru un Parlament mai puternic și cu speranța că data viitoaree alegerile nu vor mai fi în toiul iernii. ”Se dovedește încă o dată de ce este nevoie de alegeri într-un anotimp moderat și nu în miez de iarnă”, a declarat Johannis la ieșirea de la vot.

Primarul a spus că a votat pentru un Parlament mai curat și mai puternic. ”Am votat pentru un Parlament un pic mai puternic și un pic mai curat, decât cel care a fost până acum. Mie mi-a părut foarte rău că Parlamentul, în ultimii ani, a fost în diferite faze, neglijat de celelalte puteri ale statului, a devenit aproape o anexă a altora, este altfel decât ne imaginăm și altfel decât prevede Constituția. Eu personal și Forumul German ne dorim un parlament puternic și pentru asta e nevoie de oameni curați și dedicați – în sensul cel mai bun – politicii în Parlament. Eu am ales astfel de oameni, sper că și alții fac la fel”, a declarat primarul Sibiului la ieșirea de la urne.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 145

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus