Sâmbătă,
24.07.2021
Cer Senin
Acum
19°C

HC Sibiu a pierdut jocul cu Vointa Sebes

Echipa de handbal seniori HC Sibiu a jucat, marți seara, în Sala Sporturilor „Transilvania”, un nou meci în cadrul Diviziei B.

După un joc bărbătesc, împins de multe ori la limita dintre sportivitate și faulturi dure, formația din Sibiu a pierdut la o diferență de trei goluri, scor final 23-26. Aceeași diferență s-a consemnat și la pauză, scor 12-15. În ultima jumătate de oră s-au produs șase din cele zece faulturi sancționate de arbitrii partidei. Printre cei eliminați pentru două minute au fost și cei doi antrenori. Dacă Alexandru Weber, de la gazde, a fost sancționat pentru proteste, Matei Damian, antrenorul-jucător al sibienilor, a fost nevoit să stea pe bancă, în urma unui fault de joc.

Din minutul 45, formația sibiană a strâns rândurile și a punctat de cinci ori consecutiv, de la 16-22, la 20-22. Apoi, sebeșenii s-au distanțat, din nou, la trei goluri. Atacul următor a restabilit diferența de două goluri, iar cu cinci secunde înaintea minutului 55 HC Sibiu a egalat la 23. Handbaliștii din oraș au marcat și golul de 24-23, însă acesta a fost anulat pentru un fault în atac, moment în care cei puțin peste 100 de suporteri din tribune au început să scandeze „hoții, hoții!”. De altfel, din acel minut, fanii au urmărit în picioare finalul jocului. După ce în minutul 58 au ratat ultimul atac, parat de portarul Radu Balasz, aflat într-o zi de grație, sibienii nu au mai avut reacție în fața mult mai experimentaților jucători de la Voința Sebeș. Pe final, oaspeții au mai punctat de trei ori, stabilind scorul final la 23-26.

Voința Sebeș este singura echipă care a reușit să îi învingă pe sibieni atât în tur, cât și în retur.

Marcatori:

HC Sibiu: Robert Voica 5, Bogdan Verza 5, Cosmin Damian, Matei Damian și Robert Miclos 3

HC Voința Sebeș: Mihai Macarie 9, Alexandru Chirița 8

HC Sibiu: Gabriel Șofronici, Tudor Vâtcă, Mihai Iliuț, Iulian Stoian, Răzvan Barb, Robert Voica, Cosmin Damian, Bogdan Verza, Andrei Iliuț, Răzvan Bogdan, Alexandru Tolciu, Florin Răulea, Matei Damian, Robert Micloș, Bogdan Otves. Antrenori: Dan Sitterli, Matei Damian. 

Comentarii

2 comentarii

xxx

Acum 8 ani

sunteti o echipa tanara si aveti forta; succes
Raspunde

voica

Acum 8 ani

multumim..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus