Sâmbătă,
04.05.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Majestatea Sa, Regele Mihai, a sosit astazi la Sibiu! Fara sa vrea

Patru curse aeriane care ar fi urmat să aterizeze, joi, la Timişoara, au fost redirecţionate pe aeroporturile din Cluj-Napoca şi Sibiu din cauza ceţii, într-una dintre acestea, care a decolat de la Munchen, aflându-se Regele Mihai şi Regina Ana.

Directorul Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, Dan Idolu, a declarat, joi, că patru curse aeriene nu au putut ateriza pe aeroportul din municipu din cauza ceţii, astfel că au fost redirecţionate pe aeroporturile din Sibiu şi Cluj-Napoca.

Potrivit lui Idolu, într-una dintre curse se află Regele Mihai şi Regina Ana, care au plecat de la Munchen, din Germania, spre Timişoara, de unde ar fi urmat să îşi continue drumul cu maşina la Săvârşin, judeţul Arad.

"Regele Mihai şi Regina Ana ar fi trebuit să sosească la Timişoara cu o cursă Lufthansa de la ora 13.30, însă din cauza ceţii s-a luat decizia redirecţionării acesteia spre Sibiu", a afirmat Idolu.

Şi cursa Tarom Bucureşti - Timişoara a fost redirecţionată la Sibiu, în timp ce cursele companiei Wizz Air de la Londra şi de la Dortmund au fost redirecţionate la Cluj-Napoca.

Foto: Octav Ganea/Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

titlu

Acum 11 ani

putin mai multa eleganta in alegerea titlului nu strica ``fara sa vrea ``
Raspunde

bzn

Acum 11 ani

Oare de ce Regele Mihai nu s-a intalnit niciodata cu Johannis, desi a fost de mai multe ori in Sibiu? La fel si printul Charles al Marii Britanii? Stiu ei ce stiu!
Raspunde

proteve

Acum 11 ani

Pentru ca la TV iti arata numai intalnirile cu bucuresteni dar asta nu inseamna ca nu mai sunt si alti oameni in tara care sa se fi intalnit cu regele
Raspunde

Gica

Acum 11 ani

Nu se coboara intr-atat regele...
Raspunde

Explicatie

Acum 11 ani

Charles+Mihai+bucurestenii se defeca si mictioneaza pe Johannis+Sibiu+sibieni.
Raspunde

karla

Acum 11 ani

uitati un detaliu. hermannstadt a fost vizitat in ultimii ani de capete regale cat nu a vazut bucurestiul in ultima suta de ani. detaliu nr.2 marele ducat de luxemburg a propus sa fie impreuna cu hermannstadt capitala a culturii europene in 2007. noi vroiam in 2008. STIU EI CE STIU ;)
Raspunde

@karla

Acum 11 ani

in plus avem aici pe regele Cioaba si pe imparatul Aiurelian. hai beshi d\'acilea, tuto !
Raspunde

angelo

Acum 11 ani

la cate ciori is in Sibiu prefer Deva. M.ue prostilor
Raspunde

Sava

Acum 11 ani

Uite asa se rezolva problema pasagerilor la Sibiu,deja au crescut numarul pasagerilor care aterizeaza la Sibiu.Directiunea.
Raspunde

@5

Acum 11 ani

Si sibienii defeca pe Mihai+maica-sa , Charles+tot Bucurestiul. Doare pe cineva exact in cot de astia.
Raspunde

ALEXANDER

Acum 11 ani

E PLINA LUMEA DE IDIOTI.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus