Duminică,
05.02.2023
Innorat
Acum
-6°C

"The Hobbit: An Unexpected Journey" ruleaza la Arta

La cinema Arta, în perioada 28 decembrie – 3 ianuarie, cinefilii se vor putea bucura de o epopee fantastică a regizorului neozeelandez Peter Jackson, autorul celebrei trilogii "Stăpânul inelelor".

Aventura urmăreşte călătoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expediţie de proporţii epice, pentru a redobândi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor. Abordat pe nepusă masă de vrăjitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alătură unui grup de treisprezece gnomi, conduşi de legendarul războinic Thorin Scut de Stejar. Călătoria lor îi va purta în Ţara Pustietăţii, pe tărâmuri înşelătoare, pline de goblini, wargi, orci, şi vrăjitori.

Deşi ţinta lor se află la răsărit, către Muntele Singuratic, ei trebuie mai întâi să treacă prin tunelurile goblinilor, unde Bilbo o întâlneşte pe creatura care îi va schimba viaţa pentru totdeauna... Gollum. Singur cu Gollum pe malurile unui lac subteran, neştiutorul Bilbo Baggins nu doar că descoperă în el însuşi un curaj şi o ingeniozitate care îl surprind şi pe el, dar intră şi în posesia "preţiosului" inel al lui Gollum, cu calităţi misterioase şi foarte folositoare.

Un simplu inel de aur, de care se leagă soarta întregului Pământ de Mijloc într-un mod pe care Bilbo nici nu şi-l poate imagina încă.

Din distribuţie fac parte Ian McKellen, Martin Freeman şi Richard Armitage.

Fimul va rula vineri, sâmbătă si duminică, de la orele 14:00, 16:30. 19:00, 21:30, la cinema Arta. Preţul unui bilet este de 12 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

Lasa-te

Acum 10 ani

Stimata autoare de articol de ce nu va documentati inainte sa scrieti niste date banale si disponibile intr-un loc magic numit Internet. Incasasarile filmului sunt pana la aceasta data de 150 mil$. Cei 36,7 mil$ sunt incasarile din a doua saptamana de la lansare. Ziar de jurnalisti amatori si lenesi.
Raspunde

cinema

Acum 10 ani

hmm..doar ca nu avem un cinema pe masura acestui film!
Raspunde

Adrian

Acum 10 ani

Si programul e de la 14,17,21 si filmul ruleaza pana in 10 Ianuarie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus